7 lucruri la care trebuie să fii atentă la prima întâlnire

Nu-i putem cunoaște pe oameni imediat. Totuși, poți să îți faci o idee despre cum sunt chiar de la prima întâlnire, dacă te uiți cu atenție la anumite lucruri. Iată mai multe detalii:

1. Uită-te cu atenție la ridurile de expresie

Emoțiile și gândurile cuiva sunt transpuse în exterior ca riduri de expresie. Acestea dezvăluie informații despre caracterul său. Cele din zona nasului indică suferință și frustrare, cele din zona gurii optimism și bună dispoziție. Cei care sunt mereu tensionați și anxioși au riduri de expresie între sprâncene. Liniile orizontale de pe frunte trădează un spirit de lider.

2. Evaluează dinții, părul și unghiile

Dinții, părul și unghiile oamenilor transmit informații despre starea lor de sănătate, dar și despre cât de responsabili sunt când vine vorba de sarcini importante și anoste. Unii pot fi prea leneși pentru a merge la dentist sau pentru a face ceva ca să scape de mătreață, de pildă.

3. Observă-l într-un mod discret

Dacă ai oportunitatea, sosește mai devreme la întâlnire și observă-l pe celălalt fără ca el să își dea seama. Atunci vei vedea cum se comportă când e singur, se relaxează și nu încearcă să impresioneze pe nimeni.

4. Fii atent/ă cum e când conduce

E întotdeauna util să fii alături de cineva când conduce, deoarece modul în care face asta poate spune multe despre el. Cineva care face tot felul de comentarii agresive are multe complexe, e nesigur și invidios. Cei care îi blochează pe alții sunt egoiști și se gândesc numai la binele lor.

Citește și:   Ce animăluț ți se potrivește în funcție de zodie

5. Verifică-i profilul de pe rețelele de socializare

Chiar și o privire rapidă pe conturile de pe rețelele de socializare te poate ajuta să îți faci o idee despre persoana respectivă, în legătură cu preferințele muzicale, simțul umorului, statutul, interesele sale și relațiile cu prietenii. Nu degeaba și angajatorii procedează în acest mod.

6. Ascultă cu atenție

Modul în care o persoană își exprimă gânduriile oferă o descriere destul de precisă a caracterului său. Fiecare dintre noi e atent la anumite lucruri, așa că ceea ce povestim indică ce ne interesează. Sunt importante și volumul și tonul vocii.

7. Documentează-te despre animalele sale de companie

Diferitele rase de câini au nevoie de diferite modalități de îngrijire. Terrierii Jack Russel sunt căței neascultători și zburdalnici. Oameniii care se luptă cu propria agresivitate aleg rase de câini de luptă, iar cei care au nevoie de protecție și îngrijire își iau un St. Bernard. Proprietarii de pisici sunt caracterizați de un egoism sănătos și apreciază independența, iar păsările sunt preferate de amatorii în comunicare. Proprietarii de animale exotice aspiră să fie originali în toate aspectele vieții.

Citește și:   10 tipuri de rochii care se potrivesc tuturor femeilor

În ziua de azi e ușor ca oamenii să te ducă de nas, dar dacă ești pregătită pentru orice și știi câte ceva despre limbajul corporal, ghidându-te după ce face cineva, nu după ce spune, e posibil să le îngreunezi destul de mult sarcina.

Citește și: 8 lucruri surprinzătoare pe care bărbații le consideră atrăgătoare

Ne-am obișnuit să credem că bărbaților le plac femeile care arată bine. Nu e numai asta! De fapt, lucrurile care le plac bărbaților nu au de-a face cu un corp excepțional sau cu lenjeria intimă.
Iată nște lucruri surprinzătoare de care sunt atrași bărbații:

1. Întinderea de dimineață

Sigur că bărbaților le plac fustele scurte și tocurile înalte, dar să vadă o femeie acasă poate fi mult mai sexy. Le place să le vadă fetele coborând din pat și întinzându-se când poartă doar lenjeria intimă.

2. Părul răvășit

Poți petrece mult timp aranjându-te, dar ei tot vor plăcea femeile care își poartă părul natural.

3. Picioarele goale

Pentru cei mai mulți dintre bărbați, picioarele goale ale unei fete sunt incredibil de sexy.

4. Lipsa machiajului

Citește și:   7 modalități de a face o impresie bună

Majoritatea bărbaților preferă femeile cu machiaj natural sau pe cele nemachiate pentru că le place naturalețea și pentru că nu prea îi atrage ideea de a săruta pe cineva și să fie mânjiți cu ruj.

5. Fustele lungi

Sunt la fel de sexy ca o fustă scurtă, pentru că sunt ca un secret care așteaptă să fie descoperit.

6. Ridurile

Femeile sunt deranjate de riduri mai mult decât bărbații. Majoritatea bărbaților găsesc că ridurile de pe fața unei femei sunt extrem de atractive. La urma urmei, ele sunt semne ale experienței și maturității.

8. Pofta de mâncare

Femeile foarte preocupate de dieta lor nu atrag bărbații. Pofta de mâncare și curajul de a mânca orice în fața unui bărbat indică încredere de sine și indiferență față de părerea celorlalți. Extremele sunt totuși periculoase, așa că nu mânca prea mult la prima întâlnire.

7. Ochelarii

Dacă a purta ochelari era o tortură în adolescența timpurie, în viața de adult aceștia sunt un accesoriu care produce chiar efectul opus, făcând femeile să pară atrăgătoare și sexy. De fapt, femeile care poartă ochelari sunt observate de bărbați mai repede decât cele care nu. Ochelarii intrigă și fac femeile să pară neajutorate sau, dimpotrivă, încrezătoare și independente.

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.