Warning: Creating default object from empty value in /home/andreeabanica/public_html/wp-content/themes/voice/include/options/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
7 lecții pe care orice tată adevărat ar trebui să le dea fiul lui – Andreea Bănică

7 lecții pe care orice tată adevărat ar trebui să le dea fiul lui

Orice tată trebuie să facă aceste lucruri pentru a avea o relație bună tată-fiu!

Deşi unii cred că mama joacă cel mai important rol în creşterea şi educarea unui copil, sunt chestii la care taţii se descurcă mai bine. Mai ales când e vorba de un fiu. Iată câteva dintre lucrurile pe care numai un tată le poate face pentru băiatul său:

1. Să-i explice cât e de important să știe cum să câștige și cum să piardă
În afară de prieteni, cine e cel mai bun tovarăș pentru un copil în competiții și jocuri? Tatăl, desigur. Prin intermediul jocurilor, copilul va simți gustul victoriei și cât efort e necesar, iar tatăl poate să îi explice că înfrângerile sunt inevitabile. Dacă se întâmplă să cazi, trebuie să te ridici și să mergi mai departe – nu e nimic rușinos în a avea un eșec.

2. Să-l învețe care e atitudinea corectă față de femei
Și mama îi poate spune fiului cum să se poarte cu o femeie, dar numai tatăl îi va oferi propriul exemplu. Ia-ți fiul cu tine când îi cumperi flori mamei. Mergeți la magazine împreună și vorbește politicos cu doamna de la casă.

Citește și:   5 greșeli pecare le faci când te coafezi

3. Să vorbească despre dragoste ca de la bărbat la bărbat
Lasă-ți băiatul să învețe despre sentimentele puternice. Pentru un adolescent ar fi un dar prețios dacă tatăl său i-ar vorbi despre prima dragoste, primele întâlniri și că nu ar trebui să se grăbească, ci să aibă răbdare până găsește fata potrivită.

4. Să-l învețe să lupte
Tatăl își poate învăța fiul să fie puternic și ferm, să-și susțină opiniile și ceea ce e corect. De asemenea, ar trebui să-i explice că blândețea nu înseamnă slăbiciune.

5. Să-i ofere un alt fel de senzații
Chiar și un bebeluș de șase luni poate simți diferența dintre cum își exprimă dragostea o femeie și cum și-o exprimă un bărbat.

6. Să-l învețe trucuri masculine
Unele dintre lucrurile pe care le fac bărbații par magice în ochii femeilor – precum aprinderea focului sau repararea unei mașini. Dacă știe chestii de genul acesta, va avea o reputație bună.

Citește și:   7 trucuri care te vor ajuta să ai PICIOARE SUBȚIRI

7. Să-l ajute să se descurce cu treburile domestice
Tatăl își poate ajuta fiul să-și pună o cravată, să se bărbierească, să-și calce cămășile, dar și, de ce nu, să gătească.

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.