Warning: Creating default object from empty value in /home/andreeabanica/public_html/wp-content/themes/voice/include/options/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
7 greșeli pe care nu trebuie să le faci niciodată la prima întâlnire – Andreea Bănică

7 greșeli pe care nu trebuie să le faci niciodată la prima întâlnire

Prima întâlnire cu cineva este un moment important, când ai ocazia să cunoști o persoană interesantă. Iată însă care sunt greșelile pe care ar trebui să le eviți dacă vrei să ajungi la o a doua întâlnire:

1. Critică

Partenerul îți cere să răcești vinul roșu? Crede că ultima parte a „Piraților din Caraibe” a avut cel mai mult succes? Nu își dă seama că spune greșit niște cuvinte? Abține-te să îi explici cât de mult greșește. Nu e bine să încerci să re-educi o persoană chiar de la prima întâlnire, așa că nu critica.

2. Discuții despre fostul partener

Regula „nu discuta despre fostul partener” la prima întâlnire ar trebui să fie la fel de evidentă ca „nu mânca supa cu furculița”. Dacă faci asta, cel cu care te întâlnești va crede că nu ești interesată de el. Evită să vorbești despre fostul partener.

3. Vorbești despre serviciu

Când vine vorba de conversațiile despre serviciu, oamenii cad, de obicei, în două extreme – ori sunt entuziasmați, ori se plâng. Dacă te plângi, pari o ratată. Dacă ești prea entuziasmată, s-ar părea că vorbind despre trainings, workshops și brainstormings cu atâta pasiune încerci să te convingi pe tine, nu pe cel din fața ta. E în regulă să spui niște povestioare amuzante însă, poate chiar puțină auto-ironie.

Citește și:   7 motive pentru care relațiile se destramă

4. Subiecte greșite de conversație

Există subiecte pe care nu ar trebui să le atingi atunci când te întâlnești cu o persoană pe care nu o cunoști prea bine. Aici intră lucruri precum religia, politica, banii, nedreptățile din lume, dragostea adevărată.

5. Hainele nepotrivite

La categoria hainelor nepotrivite intră cele care nu sunt în concordanță cu vremea, cele prea închise la culoare sau cele prea strălucitoare. Alege ceva clasic și haine confortabile (dar nici chiar un hanorac fără formă), de preferabil roșu. Nu ar trebui să arăți mai mult de 40% de piele dacă vrei o relație de lungă durată. De asemenea, poartă tocuri. Pașii tăi vor deveni mai mici, iar șoldurile ți se vor legăna mai mult. Ține cont că o femeie în rochie sau în fustă e mai probabil să facă o primă impresie pozitivă. Te-ar avantaja hainele cu dungi orizontale, subțiri sau o fustă tip lalea.

6. Alcoolul

Dacă întâlnirea are loc dimineața sau la prânz, nu ar fi bine să consumi alcool, dar dacă e vorba de o cină, de ce să refuzi un pahar de vin roșu. Puțin alcool va mai detensiona atmosfera și vei începe să te comporți mai natural.

Citește și:   8 întrebări pe care ar fi bine să i le pui unui BĂRBAT la prima întâlnire

7. Dispoziție proastă

Dacă ți s-a stricat tot cheful la întâlnire pentru că individul nu se ridică la înălțimea așteptărilor tale, ar trebui să te ridici și să pleci, pentru că, dacă ești într-o dispoziție proastă, îți pierzi zâmbetul sincer.

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.