Warning: Creating default object from empty value in /home/andreeabanica/public_html/wp-content/themes/voice/include/options/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
7 greșeli pe care le fac femeile într-o relație – Andreea Bănică

7 greșeli pe care le fac femeile într-o relație

Mulți oameni suferă de singurătate. Uneori simți că este imposibil să găsești persoana cu care să poți avea ceva mai mult decât câteva întâlniri.

Iată 7 motive pentru care nu ți-ai găsit încă sufletul pereche:

Analiza acestora te poate ajuta să construiești o relație armonioasă cu viitorul partener și, mai important, cu tine însuți.

1. Încă suferi din cauza unei relații anterioare

„Combaterea focului cu foc”, încercarea de a dovedi ceva cuiva, arătându-i că ești încă „în căutare” – nu te va duce nicăieri, ba chiar îți va aduce mai multă suferință. Acest tip de comportament te va îndepărta mai degrabă de un potential partener, deoarece nimeni nu vrea să joace rolul unei veste de salvare. Ia-ți timp, liniștește-te și încearcă să înțelegi ce vrei cu adevărat.

2. Ai așteptări prea mari

Unele fete visează la un prinț, iar unii băieți vor ca partenera lor să arate ca un supermodel international. Cu toate acestea, în viața reală, cu oameni reali este o poveste diferită. Mai întâi de toate, concentrează-ți atenția asupra ta. Cum arăți? Ce îi poți oferi unei persoane? Te simți bine în pielea ta? Este bine cunoscut că prinții se căsătoresc cu prințese. Cu alte cuvinte, dacă îți dorești o persoană cu un anumit set de abilități, încercă mai întâi să dezvolți aceste abilități la tine însuți.

Citește și:   10 motive pentru a-ți începe ziua cu o cafea

3. Te gândești la cineva care e deja într-o altă relație

Nu ar trebui să pierzi timpul. Desigur, orice poate să se întâmple în viață și nu vom judeca pe nimeni, dar gândește-te la acest lucru: îți poți imagina o persoană care este capabilă să înșele, ca fiind partenerul ideal?

4. Ai probleme de încredere

„Toate sunt la fel!” „Toți își doresc același lucru!” Acestea sunt lucrurile pe care le auzi adesea despre bărbați și femei. Ei bine, există cu siguranță un adevăr în aceste cuvinte, mai ales dacă nu ești atent la persoanele care te atrag. Dar nu trebuie să generalizezi, nimeni nu are vreo legătură cu faptul că ai suferit în trecut și nici nu trebuie să oferi încredere totală de la primele întâlniri.

5. Îți e frică de o relație serioasă

Lipsa de încredere că sentimentele tale vor rezista testului rutinei, frica subconștientă de a-ți pierde spațiul personal, teama de a deveni dependent/ă de iubit/ă – toate acestea construiesc un zid invizibil în jurul tău, lipsindu-te de posibilitatea de a întâlni pe cineva nou.  Nu există o rețetă sigură pentru a schimba situația. Doar tu poți schimba situția: încearcă să îți găsești niște hobby-uri ca să nu te plictisești, ieși des în oraș.

Citește și:   12 fotografii surprinzătoare cu femei care ALĂPTEAZĂ

6. Simți nevoie disperată de a fi plăcut/ă

Nu purta rochii foarte elegante sau sexy sau nu afișa zâmbete drăguțe sau cămăși sofisticate dacă nu te simți confortabil. Mai întâi de toate, fii tu însuți. Persoana potrivită va aprecia cu siguranță acest lucru.

7. Te miști prea repede

Mulți oameni cred în zvonurile despre „ceasul biologic” și astfel unii oameni tind să creadă că și-au găsit sufletul pereche prea des. Desigur, este minunat să ai intenții serioase. Cu toate acestea, nu te grăbi să împărtășești numele pe care dorești să le oferi copiilor voștri la o primă întâlnire. O astfel de abordare îi poate speria chiar și pe cei care au simțit ceva mai mult decât o simplă atracție față de tine.

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.