Warning: Creating default object from empty value in /home/andreeabanica/public_html/wp-content/themes/voice/include/options/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
7 filme emoționante pe care trebuie să le vezi – Andreea Bănică

7 filme emoționante pe care trebuie să le vezi

Plângi la filme? Ei bine, aceste filme vor smulge o lacrimă până și celui mai puternic bărbat!

Se spune că bărbații nu plâng. Da, femeile sunt creaturi mai sentimentale, dar asta nu înseamnă că cealaltă jumătate a omenirii nu poate fi sentimentală. Chiar și bărbații pot să se întristeze și să lăcrimeze când se uită la filme înduioșătoare precum:

1. Hachi: A Dog’s Tale, 2008
Un profesor de muzică întâlnește, pe când pleca de la muncă, un cățel pierdut și îl ia acasă, iar prietenia lor va dura mulți ani. Filmul, bazat pe evenimente reale, face pe oricine să plângă.

2. Knockin’ on Heaven’s Door, 1997
Doi pacienți dintr-un salon de spital, află că nu mai au mult de trăit. Fug din spital, fură o mașină și se duc într-o excursie la mare. E un film grozav despre viață, moarte, visuri și eternitate.

3. The Green Mile, 1999
Un negru uriaș e acuzat că a ucis două fete și e condamnat la moarte. Prizonierul e special nu numai din pricina înfățișării sale, ci și pentru că are puterea de a vindeca. Profund, filozofic, uneori dificil – The Green Mile e una dintre cele mai bune adaptări după un roman de Stephen King.

Citește și:   10 secrete pe care trebuie să le știi despre instagram ca să fii în top

4. Schindler’s List, 1993
Filmul spune povestea lui Oskar Schindler, un om de afaceri de succes, membru al partidului nazist, care a salvat peste o mie de evrei în timpul celui de-al Doilea Război Mondial. Filmul e o capodoperă care te zdruncină din pricina profunzimii și a realismului.

5. La vita è bella, 1997
În timpul celui de-al Doilea Război Mondial, Guido și fiul său ajung într-o tabără de concentrare pentru evrei. Încercând să-și salveze fiul, Guido îi spune că tot ce se întâmplă e un joc și că regula e să se ascundă de gardieni. Un film despre iubire și blândețe, care te va face să râzi și să plângi.

6. Seven Pounds, 2008
Ben Thomas nu poate uita un accident de mașină în care șase oameni, inclusiv logodnica lui, au murit din cauza neglijenței sale. Bântuit de vină, începe să-și doneze organele oamenilor aflați în stare terminală, ajutându-i să supraviețuiască. Totul se complică atunci când o întâlnește pe Emily și se îndrăgostește.

Citește și:   7 greșeli pe care le faci când te speli pe dinți

7. Million Dollar Baby, 2004
Maggie visează la o carieră în box. Frankie Dunn este un antrenor înfrânt de viață și nu foarte entuziast. Văzându-i dorința arzătoare de a deveni campioană, el e de acord să o ia sub aripa sa. Filmul este despre lupte interioare, despre dorința de a-ți împlini visurile indiferent de orice.

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.