Warning: Creating default object from empty value in /home/andreeabanica/public_html/wp-content/themes/voice/include/options/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
6 ore pe săptămâna care pot salva o relație – Andreea Bănică

6 ore pe săptămâna care pot salva o relație

Desigur, toate familiile fericite sunt fericite în felul lor. Dar, totuși, psihologii au observat de foarte mult timp: dacă vă acordați reciproc suficient timp, există șanse să se păstreze o relație armonioasă timp de mulți ani. Și nu este vorba de o „muncă” de 24 de ore. Întregul secret stă în detalii.

1. 2 ore pe săptămână

Întâlnirile de tip romantic sunt necesare nu numai în perioada de început a relației. Ele sunt la fel de importante pentru cuplurile care pot spune că relația lor a ajuns la maturitate

Condiții: Poți alege să pleci la o întâlnire cu partenerul tău în orice zi. Poți stabili cu acesta o plimbare în parc, puteți rezerva o masă într-un restaurant, puteți citi o carte împreună sau puteți viziona un film. În timpul întâlnirii, este important să vă concentrați unul pe celălalt, să puneți întrebări despre diferite subecte de interes ale tale și ale partenerului și să îl asculți cu atenție

Timp: 1 dată pe săptămână timp de 2 ore.

2. Planul de zi cu zi – 10 minute pe săptămână

Citește și:   10 GREȘELI de STIL care te fac să pari BĂTRÂNĂ

Înainte de a pleca la muncă un soț și o soție fericită se interesază de planurile celuilalt. Scopul acestei acțiuni este de a afla ce în ce situații se va afla astăzi partenerul, care este starea lui de spirit, ca mai apoi să îți manifești îngrijorarea dacă este cazul, sau să îi arăți pur și simplu că îți pasă.

Condiții: în timpul micului dejun, înainte de a merge spre serviciu, discută despre planurile zilei.
Timp: Cu un program de lucru de 5 zile, durând doar 2 minute pe zi, în total 10 minute pe săptămână.

3. Oferă-i sprijinul tău seara – 1 oră și 40 de minute pe săptămână

Ziua poate fi grea și te poate face nefericită sau stresată, dar orice dificultăți se depășesc mai ușor dacă primești suportul de care ai nevoie acasă. Cu o conversație plăcută la o ceașcă de ceai, tensiunea de la locul de muncă se îndepărtează cu ușurință.

Condiții: când te întâlnești cu partenerul la sfârșitul zilei, îmbrățisează-l ușor, sărută-l și întrebă-l cum i-a fost ziua.
Timp: 20 de minute pe zi sau 1 oră 40 de minute pe săptămână într-o săptămână de lucru de 5 zile.

Citește și:   8 lucruri pe care orice BĂRBAT le observă la o FEMEIE

4. Admirație și destăinuiri 35 de minute pe săptămână

Cuplurile fericite își exprimă cel puțin o dată pe zi o încurajare sinceră sau admirație reciprocă. Este important să găsești modalități de a-i spune iubitului tău că îl iubești și îl apreciezi.

Condiții: Desigur, recunoașterea și admirația nu ar trebui să fie programate. Este foarte util să ții într-o agendă o listă cu toate lucrurile care îți plac la partenerul tău.

Timp: 5 minute pe zi, timp de o saptamană, 35 de minute.

5. Manifestarea dragoste- 35 de minute pe săptămână

Pentru a menține o relație caldă și de încredere într-o pereche, este important să aveți contact fizic. Este vorba despre sărutări, îmbrățișări, cuvinte blânde și atingeri afectuoase. Uneori, un sărut este suficient pentru noapte întreagă sau o îmbrățișare puternică pentru câteva minute. O astfel de măsură va ajuta la ameliorarea stresului, la soluționarea unei dispute și la exprimarea mai presus de cuvinte a dragostei.
Condiții: seara și ori de câte ori este posibil în timpul zilei, atinge persoana iubită, îmbrățișează-l, sărută-l, spune-i cuvinte de dragoste
Timp: 5 minute pe zi, în total 35 de minute pe săptămână.

Citește și:   10 lucruri care se întâmplă în orice relație

6. Îmbunătățirea comunicării – 1 oră pe săptămână

Doar o oră pe săptămână pentru a discuta problemele din cuplu este foarte importantă. Astfel de conversații îți dau ocazia de a-ți împărtăși temerile și sentimentele, de a simți acceptarea și sprijinul în loc de respingere.

Condiții: transformați conversația într-un ritual săptămânal, care trebuie efectuat la aceeași oră. Reține această oră sacră în calendar și nu vă abateți de la tradiție.

În procesul de comunicare, puteți fi amândoi stângaci. Pentru a ușura tensiunea, la începutul conversației este mai bine să discutați ce s-a îmbunătățit de la ultima conversație.

Timp: numai 1 oră pe săptămână iar relația poate fi salvată .

Totalul este de numai 6 ore pe săptămână. Destul de puțin, dar va aduce schimbări și te va ajuta să menții relația ca la început.

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.