Warning: Creating default object from empty value in /home/andreeabanica/public_html/wp-content/themes/voice/include/options/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
6 greșeli pe care să nu le faci într-o relație – Andreea Bănică

6 greșeli pe care să nu le faci într-o relație

Este așa de ușor să rănești o persoană cu un cuvânt sau cu o faptă în timpul unei certe. Dacă faci asta, resentimentele pot persista mult mai mult după ce s-a încheiat cearta, distrugând relația.

7. Nu include alți membri din familie în certurile voastre.

Cearta vă include doar pe voi doi și nimeni altcineva. Prin atragerea părinților voștri în conflict, riscați să transformați o ceartă obișnuită într-o reală dramă familie. Chiar dacă armonia se întoarce în relația voastră, ceilalți membri ai familiei își vor aduce aminte cu siguranță totul și vor folosi acest lucru împotriva voastră sau a partenerului atunci când vor avea ocazia.

6. Evitați violența.

Atunci când se ceartă, oamenii au tendința să își arate partea cea mai urâtă a caracterului lor. Unii, pentru a demonstra că au dreptate, recurg la violență. Nu îți permite ție sau partenerului să folosească violența, indiferent cât de nervoși sunteți unul pe celălalt. Durerea fizică provocată de un iubit, va ucide toate sentimentele care v-au legat odată.

Citește și:   10 lucruri care le-au fost interzise femeilor

5. Nu amestecați lucrurile.

Dacă principala cauză a cerții voastre este o grămadă de vase nespălate, atunci lăsați-o să rămână așa. Nu îi amintiți partenerului de toate greșelile lui anterioare – acesta este un mod de a transforma o problema domestică minoră într-un conflict mare și urât. În plus, partenerul poate avea o întrebare logică: trebuie să continui o relație în care sunt atât de multe cereri?

4. Niciodată nu vorbiți despre divorț.

Când spuneți „Hai să divorțăm!” în timpul unei cerți, aceasta poate deveni cea mai mare insultă adresată vreodată. Aceste cuvinte pot să îi rănească cu adevărat sentimentele partenerului tău. Și cu cât îi spui mai des, cu atât mai rapid va avea loc divorțul. Dacă vă iubiți unul pe celălalt nu discutați niciodată despre despărțire.

3. Nu ieșiți din casă în mijlocul unei discuții.

Simpla părăsire a casei în timpul unei cerți va arăta doar cât de inconfortabil vă simțiți că locuiți sub același acoperiș cu partenerul vostru. Trântirea ușilor, fuga în întuneric, lăsând conflictul nerezolvat – toate acestea îl vor face pe partenerul vostru să se gândească de două ori în legătură cu nivelul vostru de maturitate. Este mult mai bine să așteptați până când fiecare dintre voi se calmează, iar apoi puteți discuta totul precum niște adulți.

Citește și:   5 greșeli pe care le fac bărbații într-o relație

2. Nu vă culcați separat.

Prin faptul că vă duceți la culcare separat, arăți că nu ești gata să te împaci. Rutina zilnică, cum ar fi dormitul împreună, va ușura atmosfera și va rezolva mai rapid conflictul. S-ar putea să ajungeți spate-în-spate la început, dar de dimineață vă veți trezi unul în brațele celuilalt fără nici cea mai mică aluzie la seara precedentă.

1. Niciodată nu vă certați în public.

În cazul în care se iscă o ceartă cruntă între tine și partener într-un loc public, atunci, cel mai probabil, nu vă respectați unul pe celălalt sau pe cei din jur. Nu vă spălați rufele în public. Este mult mai bine să vorbiți despre problemele voastre acasă.

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.