5 trucuri care te vor ajuta să ai o casă elegantă

Vrei o casă elegantă și primitoare? Iată ce trebuie să știi!

Există câteva trucuri de design interior pe care le poți aplica ușor, cu minim de costuri. Uneori, lucrurile mici fac diferența. Poate că vrei să luminezi o cameră sau să faci ca alta să fie mai călduroasă. Citește mai departe și vezi ce te inspiră:

1. Zugrăvește camerele mai mici în culori mai calde, luminoase, astfel încât să pară mai mari

Ferestrele mari, pereții deschiși la culoare și numeroasele oglinzi nu numai că reflectă lumina naturală, dar creează și iluzia optică de spațiu. Chiar și cu lumină naturală din belșug și amplasare strategică a oglinzilor, o cameră în culori închise pare mai mică.

2. Folosește oglinzi decorative pentru a lumina instant camera

Pentru toate camerele cu lumină naturală limitată, poți plasa oglinzile direct sub ferestre. Oglinzile decorative pot fi și plasate pe post de artă, pentru a umple pereții goi.

3. Îmbină modelele și texturile

Îmbină noul cu vechiul, lucrurile scumpe cu cele ieftine. Cel mai important e ca locuința să reflecte cine ești, stilul și personalitatea ta. Obiectele vechi spun povestea trecutului tău. Cele noi spun povestea prezentului tău. Nu există niciun motiv pentru care cele două să nu poată coexista. Poți, de asemenea, plasa un tablou de Salvador Dali alături de unul de Monet. Culorile și modele diferite pot aduce căldură și textură într-un spațiu de locuit.

Citește și:   9 REGULI de bune maniere pe care trebuie să le știi când mănânci la restaurant

4. Folosește ce ai pentru a decora

Cu toții avem lucruri împachetate prin cutii pe undeva. Dacă locuința ta are nevoie de niște accesorii, nu fugi la magazin, ci aruncă o privire prin ceea ce ai deja. Farfuriiile pot fi așezate într-un model frumos pe pereți. Arta din cărțile pentru copii poate fi înrămată și așezată în camerele copiilor. E uimitor câte lucruri poți face cu ceea ce ai deja la dispoziție!

5. Folosește covorașe pentru a face podelele din lemn masiv să pară mai primitoare

Covorașele adaugă textură și căldură, dar și culoare și personalitate camerelor tale. Podelele din lemn masiv sunt frumoase și ușor de întreținut, dar nu sunt foarte confortabile. Alege orice fel de covorașe vrei. Le poți schimba chiar în funcție de anotimp.

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.