Warning: Creating default object from empty value in /home/andreeabanica/public_html/wp-content/themes/voice/include/options/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
5 tehnici care te ajută să faci o ținută PERFECTĂ cu ceea ce ai în șifonier – Andreea Bănică

5 tehnici care te ajută să faci o ținută PERFECTĂ cu ceea ce ai în șifonier

Fiecare fată se întâlnește măcar o dată cu situația în care există un milion de lucruri în dulap, dar nimic de purtat. Problema este că dulapul este aranjat incorect și piesele vestimentare par dificil de combinat una cu cealaltă. Îți vom spune cum să aranjezi lucrurile, astfel încât piesele să se potrivească mai bine între ele și să îți poți alege ținuta mai ușor.

Reguli de bază

Paleta de culori trebuie combinată în funcție de anotimp (iarna, primăvara, vara, toamna). Nu trebuie să utilizezi mai mult de 2-3 culori. Ar trebui să optezi mereu pentru un croi simplu și aceleași nuanțe sau cât mai apropiate.

Dulapul este plin, aranjat corespunzător, însă tu tot nu știi cum să îți construiești o ținută care să îți placă, și astfel ai impresia că nu ai suficiente piese vestimentare. Și apoi mergi din nou la cumpărături, dulapul se umple din nou și încă nu ai ce purta. Pare că nu găsești niciodată bluza care să se potrivească fustei preferate.

Citește și:   10 trucuri de frumusețe pe care femeile le aplică dintotdeauna

Dar, pentru a face câteva ținute bune nu ai nevoie de o garderobă plină. Te poți folosi chiar și de numai 5-8 piese, cu tot cu pantofi și accesorii. De fapt, multe dulapuri nu conțin mai mult de 12 piese și cu acestea te-ai putea descurca să îți faci mai multe ținute care să îți placă. Nu vei mai avea niciodată impresia că nu ai ce să porți.

Pentru baza ținutei, ia 1 sau 2 piese din garderobă, care ar trebui să fie de o calitate excelentă și în mod ideal să te simți confortabil în ele.

Îți vom arăta cum să construiești de la zero o ținută, rapid, ca să nu mai pierzi timpul în fața șifonierului, întrebându-te de ce, dacă ai atâtea haine, nu știi ce să porți.

Pasul 1. Alege partea de jos pentru început, fie fustă sau pantaloni. In jurul acesteia este construită întreaga ținută. Ar trebui să fie ușor de combinat cu alte lucruri.

Citește și:   10 secrete care te vor ajuta să pari mai înaltă

Pasul 2. Acordă atenție părții de jos, și conform acesteia, selectează câteva variante de topuri cu care poți întregi ținuta.

Pasul 3. Gândește-te la sezon atunci când îți aranjezi garderoba, pentru că s-ar putea să îți fie mai ușor să faci alegerea potrivită. Astfel, dacă este primăvară-vară, pune fustele și rochiile cât mai la îndemână. S-ar putea să te scape de multe bătăi de cap.

Pasul 4. Adaugă alte piese vestimentare sau accesorii – accente colorate care vor fi combinate cu toate cele selectate anterior (eșarfă, centură, geantă). Nu ar trebui să îți fie teamă să optezi pentru o ținută monocromă și cât mai simplă. Diferite accesorii pot transforma complet o ținută care ți s-ar părea banală.

Profită de ocazie și fă mai multe ținute, corespunzătoare mai multor zile.

După ce s-au epuizat ținutele deja gândite, poți lua în considerare să mixezi elemente din ele. Astfel, poți pune o bluză peste o rochie, sau un tricou pe sub o rochie.

Citește și:   10 obiceiuri proaste după care te judecă ceilalți

E foarte util să îți alegi ținutele din timp și să le organizezi din timp în garderobă. Doar privind la câte haine ai în șifonier probabil ți se pare imposibil să nu îți iasă câteva ținute bune.

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.