Warning: Creating default object from empty value in /home/andreeabanica/public_html/wp-content/themes/voice/include/options/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
5 greșeli pe care le faci când încerci să slăbești – Andreea Bănică

5 greșeli pe care le faci când încerci să slăbești

Încerci să slăbești și nu reușești? S-ar putea să faci una dintre aceste greșeli!

Încerci din greu să slăbeşti? Folosești tot ce ai la dispoziție pentru această misiune care pare imposibilă? Faci exerciții în mod regulat? Ții diete stricte? Tot nu poți să scapi însă de grăsime? S-ar putea să uiți de un detaliu important pentru slăbit – ritualurile de dimineață. Acestea sunt neglijate de majoritatea celor care încearcă să slăbească:

1. Dormi prea mult
Dacă dormi prea puțin, pofta de mâncare poate crește din cauza nivelului ridicat de cortizol, un hormon al sresului. Asta nu înseamnă însă că pofta de mâncare va scădea dacă dormi prea mult. Indicele de masă corporal va fi mai mare dacă dormi mai mult de 10 ore.

2. Te pregătești pe întuneric
Oricât de ciudat ar părea, lumina soarelui îți poate afecta greutatea. S-ar putea să ai nevoie chiar de razele de dimineață, care conțin urme de lumină albastră, cunoscute pentru amplificarea metabolismului.

3. Nu îți faci patul
Dacă uiți în mod regulat să-ți faci patul, nu e de mirare că nu ai reușit încă să ai corpul visat. Se pare că cei care își fac patul dimineața dorm mai bine. Iar un somn bun e o cale sigură spre un corp sănătos.

Citește și:   Cum să salvezi o relație care e pe punctul să se sfârșească. Sfaturi prețioase de la psihologi care te ajută să nu ajungi la divorț

4. Uiți să te cântărești
În urma unui studiu recent s-a descoperit că, în încercarea de a slăbi, cel mai mare factor motivațional e menținerea unei evidențe a greutății tale. Cel mai bun moment pentru a te urca pe cântar e dimineața devreme, fiindcă noaptea pierzi cel mai mult în greutate. Nu strică să știi exact un număr precis.

5. Mănânci prea puțin la micul dejun
Un mic dejun copios e cea mai bună masă a zilei. Ar trebui să conțină cel puțin 600 de calorii. Asta ajută la urmarea planului dietei, deoarece corpul nu mai are nevoie de multe calorii pentru restul zilei după un mic dejun ca la carte.

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.