Warning: Creating default object from empty value in /home/andreeabanica/public_html/wp-content/themes/voice/include/options/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
3 zodii care se îndrăgostesc RAPID – Andreea Bănică

3 zodii care se îndrăgostesc RAPID

Tu cât de repede te îndrăgostești de cineva? Crezi în dragostea la prima vedere sau ai nevoie de mai mult timp până să te simți îndrăgostit cu adevărat? Unele persoane au nevoie doar de o privire și se simt complet cuprinse de magia dragostei. Altele, dimpotrivă, trebuie să iasă cu acea persoană la nenumărate întâlniri pentru a-și da seama dacă poate fi vorba de dragoste între ei doi sau nu. Ambele cazuri sunt la fel de posibile dar, în general, felul în care te îndrăgostești depinde și de semnul tău zodiacal, conform astrologilor.

Mulți oameni spun că e mai bine să îți iei timpul necesar pentru a te îndrăgosti de cineva, pentru a cunoaște acea persoană cu adevărat înainte de a investi o multitudine de sentimente și emoții.

Dragostea la prima vedere totuși, este atât de romantică și intensă. Dar vine și ea cu riscurile ei, pentru că poți să descoperi mai târziu că acea persoană de care te-ai îndrăgostit de fapt nu îți este potrivită.

Citește și:   10 lucruri pe care nu trebuie să le schimbi pentru partener

Dacă ești sub unul dintre următoarele 3 semne zodiacale, nu ai de ales! Te îndrăgostești în 3 minute și ești o explozie de sentimente.

Berbec

Nu e un secret că ești foarte impulsiv și mai puțin rațional în viața de zi cu zi. Se pare că și sentimentele tale se bazează de multe ori pe impulsivitate. Aventura și spontaneitatea te caracterizează și în dragoste. Te atrag mai degrabă persoanele misterioase, intrigante, și îți vei lăsa toată dragoste să îți cuprindă corpul de îndată ce cunoști o astfel de persoană. Nu te gândești că în viitor ai putea regreta că te-ai lăsat dus de val, atât timp cât tu ți-ai urmat inima. De fapt, vocea inimii e cea care îți dictează mersul în viață și te îndrăgostești mai repede decât orice alt semn zodiacal. Faptul că acționezi deseori impulsiv nu înseamnă totuși că sentimentele tale nu sunt reale. Pentru că dacă acționezi instinctiv, înseamnă că tu chiar simți ceea ce arăți.

Citește și:   10 trucuri care te vor ajuta să SLĂBEȘTI fără efort

Taur

Nu îți asumi multe riscuri atunci când te îndrăgostești rapid, pentru că cine nu ți-ar putea împărtăși dragostea dacă te-ar cunoaște? Ești pur și simplu fermecător și ai toate calitățile unei persoane ușor de iubit. Tu, la rândul tău, iubești să iubești și pe cât de fermecător ești, pe atât de repede cazi plasă dragostei. Îți e de ajuns doar o privire blândă și ești prins complet în vraja dragostei și cu siguranță te ține și mult timp.

Rac

Din acest top, tu ești cel mai emoțional. Deci, cu amalgamul acesta de emoții care se zbate în tine, era firesc să te îndrăgostești foarte repede și chiar să îți facă plăcere. Îți place să eliberezi toate emoțiile pozitive și te îndrăgostești în câteva minute. Dar, deși ai nevoie de doar 3 minute pentru a te îndrăgosti, dacă persoana respectivă îți răspunde în același fel, dragostea ta poate dura o viață. Ești dispus să lupți pentru bunăstarea voastră din prima clipă și să faci tot posibilul pentru ca dragostea voastră să dureze foarte mulți ani.

Citește și:   10 trucuri pe care trebuie să le știi când îți alegi SUTIENUL

Cazare Eforie Nord

1 Comentariu

  • Dragă Andreea,
    Eu fiind în zodia „Pești” (6 Martie), te rog aș vrea să știu ce caracteristici o definesc.
    Mulțumesc frumos cu anticipație! 🌹

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.