12 tipuri de coafuri pe care le va iubi orice femeie

O nouă coafură este cel mai bun truc pentru a atrage privirile bărbaților. Le face pe fete să se simtă fericite, atractive și încrezătoare, dar uneori e greu să alegi care ți se potrivește cel mai bine.

12. Pixie cu breton lung pe o parte – Clasica tunsoare pixie arată destul de curajos și funky și este e opțiune pentru femeile cu încredere în sine. Însă, dacă preferi o înfățișare mai elegantpă, poți încerca pixie cu breton lung pe o parte, li se potrivește tuturor aproape.

11. Bob scurt – Bobul scurt este purtat de obicei într-un fel care îți complimentează gâtul și trăsăturile feței. Această coafură este în general potrivită pentru aproximativ orice tip de păr și e perfect pentru femeile cu părul subțire sau ușor ondulat.

 


10. Bob ciufulit sau cu textură – Părul nearanjat intenționat a fost în topul celor mai bune coafuri de câțiva ani de zile. Nu numai că părul tău va arăta minunat, dar bobul ciufulit va crea senzația de mai mult volum.

Citește și:   7 trucuri de stil pe care ar trebui să le știe toate femeile

9. Bob lung – Aproape oricine poate aborda această coafură, așa că poți să te simți liberă să experimentezi cu înfățișarea ta. În plus, e atât de ușor de aranjat acasă încât trebuie doar să îți treci degetele prin păr pentru un finisaj sexy.

 


8. Onduleuri – Această coafură îți va face bucle perfect de imperfecte, ca și cum tocmai ai ieșit din mare. Merge bine cu șuvițe californiene sau cu ombré, dându-i o strălucire atinsă parcă de soare.


7. Ușor nearanjat, în stilul Kate Moss – Kate Moss obișnuia să meargă la petreceri în mod intenționat cu părul mai murdar și nearanjat și a făcut din acest stil unul popular în anii ’90. Straturile nearanjate dau un aer feminin și plin de farmec.


6. Tunsoare lungă, ondulat, cu breton – Pentru al doilea an la rând, părul lung și ondulat ocupă locul suprem. În ciuda opiniei generale, e o combinație potrivită alături de un breton, valabil în special pentru părul lung.

Citește și:   14 modalități de a combina nuanțele de roz


5. Tunsori asimetrice – Părul tău va avea un stil de Hollywood șic și interesant. Este ușor să îl menții acasă cu minimul de produse de coafat, iar câteodată are un aer rock.


4. Bucle vintage – Să fim sinceri, va trebui să depui ceva efort pentru a crea acest stil vintage de Hollywood. Desigur, nu este o coafură de zi cu zi, dar este perfectă pentru o noapte în oraș.


3. Coadă împletită ciufulită – Dacă ai părul lung și mergi rar la hairstylist, cozile împletite sunt cea mai bună opțiune pentru tine. Stilul boem și proaspăt al cozilor împletite te vor face să arăți mult mai bine. Pentru a crea o coafură asemănătoare, împletește părul în mod normal și apoi trage de margini cu degetele pentru a-l ciufuli puțin.


2. Împletituri pe cap – Acest tip de împletituri dau clasă și eleganță. În orice caz, ele se potrivesc oricărei ocazii, de la un eveniment formal, până la o noapte în oraș cu prietenii.

Citește și:   9 trucuri pe care orice proaspăt mămică trebuie să le știe


1. Coc la baza gâtului – Cocurile crează volum pentru părul subțire, dar se potrivesc și oricărei ocazii. Dar dacă tu consideri că un coc clasic nu e portivit, încearcă un coc ciufulit la baza cefei.

 

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.