Warning: Creating default object from empty value in /home/andreeabanica/public_html/wp-content/themes/voice/include/options/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
12 piese vestimentare pe care le au toate femeile seducătoare – Andreea Bănică

12 piese vestimentare pe care le au toate femeile seducătoare

Trăim cu impresia că pe bărbați nu îi interesează moda și le subestimăm capacitatea de a îi înțelege subtilitățile. Există însă câteva lucruri din imaginea unei femei pe care bărbații pur și simplu le adoră.

Iată care sunt stilurile care le plac:

1. Bluzele și rochiile cu umerii goi

Umerii și clavicula sunt la fel de sennzuale precum gleznele. E imposibil să nu fii atent la o fată care poartă ceva cu umerii goi.

2. Hanoracele

Această piesă vestimentară spune că persoana care o poartă are simțul umorului și că are încredere în ea. Prin urmare, va fi interesant și ușor să comunici cu ea.

3. Rochiile în culori neon

Culorile neon, mai ales pe un corp bronzat, sunt asociate cu fructele exotice, iar cele care le poartă ies în evidență.

4. Cămășile bărbătești

E întotdeauna uimitor cum cămășile bărbătești le vin mai bine femeilor, dar e adevărat. O femeie arată minunat într-o cămașă bărbătească.

5. Blugii albi

Nu se știe exact care e motivul, dar bărbaților le plac fetele în blugi albi. O ținută simplă, relaxată, compusă din niște blugi și un tricou, îți evidențiază formele.

6. Îmbrăcămintea sport

Pantalonii strâmți de antrenament și tricourile nu au cum să nu atragă atenția.

7. Coada de cal

Ceea ce e atât de atrăgător la această coafură este legănarea cozii atunci când mergi și faptul că îți evidențiezi trăsăturile faciale, fiind totuși elegantă.

8. Dantela

Tot ce îți trebuie pentru a atrage atenția e dantela – acesta e cel mai feminin element. Nimic nu e mai atrăgător decât pielea care se vede prin dantelă.

9. Gecile de piele

Să recunoaștem – geaca de piele te face să te simți dură și încrezătoare, iar bărbații adoră încrederea. Purtând o geacă de piele vei părea puternică și independentă.

10. Hainele cu spatele gol

E imposibil să-ți iei privirea de la fetele cu spatele gol. Acest tip de haine descoperă fără exagerare, oferind un aer care este în același timp regal, neajutorat și senzual.

11. Rochiile ușoare cu crepeu mare

Acestea sunt romantic, fără să expună prea mult – arată destulă piele cât să spună că fata este demnă. O rochie lungă cu o spărtură mare e mult mai atractivă decât o rochie mini.

12. Hainele office

Poate că fusta creion și tocurile nu sunt foarte confortabile, dar sigur sunt sexy și arată că ești independent și inteligentă. În plus, bărbații au fantezii cu femei îmbrăcate office.

Citește și:   14 modalități de a combina nuanțele de roz

Citește și: 10 gesturi care te fac seducătoare în fața bărbaților

O femeie poate fi sexy într-un mod subtil și extrem de simplu. Ne naștem cu asta, dar unele femei nu știu exact cum să scoată această latură la iveală.

Iată câteva lucruri căror bărbații nu le pot rezista.

1. Când o femeie își mușcă buza

Copiii fac un gest simiar când sunt emoționați sau când le e frică. Bărbații simt afecțiune, iar buzele tale îi vor atrage atenția.

2. Piele fină

Nu e nimic mai sexy decât o femeie cu piele fină. Nu degeaba epilarea a existat încă de pe vremea Romei sau Egiptului Antic.

3. O coafură definită

Te face să arăți ca o femeie de afaceri, atrăgătoare și îți lasă la vedere gâtul și urechile.

4. Un look deosebit

Bărbații vor să le cunoască pe cele care ies în evidență. Un tatuaj sau părul albastru pot fi motive excelente pentru a începe o conversație.

5. Când o femeie poartă cămașa unui bărbat

Când îi porți hainele nu spui numai că le vrei aproape de corpul tău, ci și că îl vrei pe el.

6. O privire peste umăr

O privire misterioasă peste umăr are un fel de magie specială. Nu degeaba frumusețile din secolul trecut se uitau de pe postere exact în acest fel.

7. Încrederea în sine

Când o femeie care știe că e superbă intră în cameră, ea atrage imediat atenția tuturor bărbaților prezenți. E important însă ca încrederea să nu fie exagerată, fiindcă asta e respingător.

8. Umăr gol

Umerii rotunzi, goi, le inspiră bărbaților dorința de a îmbrățișa și de a proteja. Acest stil le face pe femei să fie mai delicate și mai sexy.

9. Un mers frumos pe tocuri

Unele femei disprețuiesc tocurile, altele nu-și pot imagina o zi fără ele. Dacă vrei să porți tocuri înalte, asigură-te că mersul tău este lin și frumos. Altfel, tot farmecul va fi distrus.

10. Ochelarii

Ochelarii te fac să pari mai strictă și de neabordat, iar asta îi atrage pe bărbați ca un magnet. În plus, te poți juca, flirtând, cu acest accesoriu.

Citește și: 7 secrete ale femeilor seducătoare

Deşi sintagma „femeie alfa” sugerează imaginea unei femei puternice, impunătoare, ea nu este mereu ușor de zărit în mulțime. Cel mai ușor o poți găsi într-o cameră plină de alte femei, observând anumite lucruri precum:

Citește și:   7 lucruri pe care bărbații le observă prima oară la femei

1. Încrederea naturală

Femeia alfa are un simț natural al încrederii și acesta face ca oamenii să o urmeze peste tot. Nu e cu nasul pe sus, doar știe că poate rezolva lucrurile. Capătă ușor respectul prietenilor și al colegilor.

2. Acționează parcă fără efort

Sunt necesare mult efort și multă muncă pentru a face ca acțiunile tale să pară ușoare, iar femeia alfa știe asta. Are o capacitate înnăscută de a rămâne la obiect atunci când alte femei sunt distruse. Nu încearcă să forțeze lucrurile să se întâmple, pentru că știe că așa nu merge niciodată.

3. Spune lucrurilor pe nume

Cei care spun lucrurilor pe nume ies în evidență, iar femeia alfa nu face excepție. Oamenii sunt atrași de ea fiindcă știu că va spune mereu adevărul, indiferent dacă rănește sentimentele cuiva. O femeie care are obiceiul de a spune adevăruri dureroase poate că nu e mereu prea atrăgătoare, dar sigur e respectată. Ceilalți îi admiră natura sinceră.

4. Abilitatea de a folosi critica constructivă

Femeii alfa nu îi e frică niciodată să audă adevărul despre ea și oricât de multe a obținut, e mereu dispusă să încerce să se îmbunătățească. Poate învăța din critica constructivă, atunci când alte femei devin defensive.

5. Nu concurează niciodată cu alte femei

Ea știe ce funcționează pentru ea și ce nu funcționează. Nu se pierde în ce așteaptă alții de la ea și e foarte încrezătoare în pielea ei. A vedea că altele arată mai bine și sunt mai aproape de scopurile lor le poate face pe femeile obișnuite să se simtă neîncrezătoare, dar femeia alfa știe că ea concurează doar cu ea însăși.

6. Inteligența emoțională

A ști cum să citești situațiile și oamenii e o trăsătură esențială a femeilor alfa. Ele sunt capabile să identifice și să renunțe la relațiile potențial dăunătoare.

7. Păstrează echilibrul

Femeii alfa îi vine ușor să păstreze echilibrul între muncă și viața personală, pentru că știe cât e de important. Când are nevoie de o pauză, și-o acordă fără să se simtă vinovată.

Citește și: 7 lucruri de care are nevoie o femeie puternică într-o relație

Femeile alfa sunt puternice şi independente în orice sens al cuvântului. Sunt obişnuite să preia controlul şi îi pot intimida pe unii. Sunt încrezătoare și ambițioase și nu le e fric să spună lucrurilor pe nume. Aceste trăsături îi pot face pe bărbații competitive sau prea supuși să stea deoparte. Iată ce îi trebuie unei adevărate femei alfa ca să aibă o relație puternică și sănătoasă:

Citește și:   7 caracteristici ale oamenilr inteligenți

1. Trebuie să fie provocată

Partenerul femeii alfa trebuie să fie capabil să se descurce singur. Ea are nevoie de competiție, de cineva care e capabil să se poarte grațios când învinge și frumos când e învins.

2. Are nevoie de încredere

Femeia alfa vrea să știe că ce îți spune rămâne între voi. Trebuie să poată să fie vulnerabilă și să lase garda jos din când în când. Are nevoie să aibă încredere în cineva.

3. Are nevoie de respect

Partenerul ei trebuie să îi respecte deciziile și să nu le pună după aceea la îndoială. Are nevoie să îi fie respectate spațiul și limitele.

4. Are nevoie de independență

Trebuie să se poată ocupa de pasiunile, treburile și prietenii săi. Nu are nevoie de cineva care nu poate supraviețui câteva ore fără ea. Vrea pe cineva care, asemenea ei, are o viață în afara relației.

5. Are nevoie de cineva care poate ține pasul

Femeia alfa trebuie să rezolve niște lucruri și nimeni nu va face asta în locul ei. Se mișcă repede și este eficientă, așa c are nevoie de cineva care poate ține pasul cu ea și cu presiunea din jurul său.

6. Are nevoie de un partener egal

Femeia alfa are nevoie de un egal, de cineva care are propriile păreri, cu partea financiară pusă în ordine și cu stimă de sine la un nivel sănătos. Ea are nevoie de cineva care să îi fie alături, nu care să vrea să o conducă sau să rămână în urmă. Înainte de a fi partenerul ei, bărbatul respectiv trebuie să fie o persoană completă și auto-suficientă.

7. Au nevoie de cineva care are tact

Partenerul ei trebuie să fie o persoană care să știe când să vorbească despre lucruri serioase și când să o facă să râd. Are nevoie de cineva care să se descurce cu dispozițiile și emoțiile ei – și mai ales de cineva sensibil și suficient de atent cât să își dea seama cum se simte.

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.