Warning: Creating default object from empty value in /home/andreeabanica/public_html/wp-content/themes/voice/include/options/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
12 lucruri care te ajută să nu te îndrăgostești de el! – Andreea Bănică

12 lucruri care te ajută să nu te îndrăgostești de el!

Ce faci când știi că o persoana nu este potrivită pentru tine, dar cu toate astea începi să ai sentimente puternice pentru ea? Iată o serie de sugestii care te-ar putea ajuta:

Există momente în viața tuturor când ‚‚ îmi place’’ se transformă în ‚‚iubesc’’ și când ce cele mai multe ori pierdem contactul cu realitate și incepem să plutim, iar lucruile nu mai sunt atât de clare în mintea noastră. Uneori poți să devii confuză și să nu realizezi că persoana de care te îndrăgostești nu este bună pentru tine așa ca ai nevoie să știi cum să nu te îndrăgosteși.

Pasul 1: De ce e o idee rea?

Realizezi ca acea persoană nu este bună pentri tine. Trebuie să îți dai seama care sunt motivele pentru care nu ar trebui sa fiți împrună? Pune în balanță lucrurile pro și contra și decide-te dacă merită să îți investești timpul și sentimentele într-o posibilă relație.

Pasul 2: Acceptarea

Accepratea faptului că nu sunteți făcuți să fiți împreună este primul pas pentru a înceta să nu mai iubești pe cineva sau să te dez-îndrăgostești de cineva. Pentru asta trebuie să îți controlezi emoțiile și să aplici câteva sfaturi.

Citește și:   5 tipuri de bărbați de care trebuie să te ferești

Pasul 3: Încetează să te auto-sabotezi!

În momentul în care te-ai decis că vrei să mergi mai departe, nu mai este cale de întoarcere. Focusează-te pe alte lucruri de fiecare dată când gândul îți zboară la el, chiar dacă la început va fi greu, merită!

Cum să nu te îndrăgostești – sfaturi de pus în practica de la bun început:

Dacă îți e grue să mergi mai departe, iată aici o serie de lucrui pe care le poți face să treci mai ușor peste:

1. Distreaza-te

Fii puternică! Nu-l lăsa să-ți controleze minte, chiar dacă la început poate parea greu să nu te mai gândești la el, cu timpul va fi mai usor.
Evita sa il urmaresti

2. Evită să îl urmărești pe rețelele de socializare

Dacă nu stii ce face tot timpul va fi mai ușor să scapi de obsesia pentru el.

3. Nu mai încerca să împaci pe toata lumea

Odată ce ți-ai dat seama că el nu este potrivit pentru tine și că nu vrei să te îndrăgostești evită să mergi în locurile unde te poți întâlni cu el pentru a nu deveni melancolică, chiar dacă asta însemnă să spui nu unor ieșiri cu prieteni.

Citește și:   7 lucruri pe care ar trebui să le iei în considerare înainte de o despărțire

4. Nu mai fi prietenoasă

Evită să vorbești cu el prea mult timp și mai ales conversațiile seara târziu când tentația de a împărtăși intimități este mai mare.

5. Concentreaza-te pe defecte

Chiar dacă poate părea bărbatul perfect, încearcă să te concentrezi pe defectele lui, pentru că da și el are defecte. Păstrează-ți în minte lucurile negative despre el mai ales atunci când vă vedeți.

6. Fără momente de intimitate fizică!

Evită contactul fizic cu el chiar dacă tânjești după atingerile și imbrățișările lui Cel mai bine ar fi să nu te întâlnești cu el prea des.

7. Concentreza-te pe altcineva

Metoda cea mai ușoară de a-l uita este să găsești un alt bărbat de care să te îndrăgostești. Începe să flirtezi și să-ți canlizezi energia erotică pe altcineva.

8. Distanțează-te de EL

Poate fi greu să te distanțezi de el dacă sunteți prieteni su lucrați împreună, dar dacă nu, cel mai bine ar fi să păstrezi distanța.

Citește și:   12 trucuri pentru curățenia de primăvară

9. Respectul de sine e mai important decat ce simti pentru el

Ai un motiv întemeiat pentru care nu dorești să te îndrăgostești de el așa că, dacă nu vei ține cont de el și îl vei călca în picioare, există posibilitatea să te simți și tu la fel. Dacă știi că acest bărbat nu este potrivit pentru tine și totuși vei fi cu el, cu timpul îți vei pierde respectul de sine.

10. Învață să te pui pe primul loc și iubirea adevărată va apărea

Nu merită să rămâi într-o releție care nu îți face bine.

11. Convinge-te!

După ce fluturii din stomac or să dispară, nu îți hrani nevoia de el cu gânduri, emoții și întâlniri. Odată ce te-ai decis că nu este el alesul mergi mai departe și lasă-l în trecut.

12. Discuta cu EL

Dacă toate sfaturile de mai sus nu te ajută, cel mai bine ar fi să vorbești cu el și să îi spui ce simți si că ai nevoie de ajutorul lui ca sa nu te îndrăgostești de el.

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.