10 trucuri psihologice care te vor face un magnet pentru oameni

Nu e nimic mai bun decât să întâlnești oameni noi care te umplu de energie și care ne arată o altă perspectivă asupra vieții. Iată câteva trucuri care îi vor face pe oamenii din jur să te adore.

1. Nu îți asuma prea multe – Da, de multe ori credem că poate nu suntem destul de drăguți sau amuzanți pentru ceilalți. Vestea bună e că totul e doar în capul tău – oamenii sunt mult mai receptivi decât crezi.

2. Nu îți fie teamă – Să întâlnești oameni noi poate fi o experiență terifiantă. Cu cât încerci mai mult să fii distractiv și un bun partener de conversație, cu atât mai puțin vei fi, așa că fii întotdeauna tu însuți.

3. Începe cu pași mici – Dacă nu ai suficientă încredere să întâlnești mulți oameni noi, începe cu ceva simplu: vorbește cu cineva nou de la muncă și astfel îți vei antrena abilitățile sociale. Chiar și o postură deschisă poate fi un prim pas bun.

Citește și:   10 semne că un bărbat e atras de tine

4. Trebuie să ieși mai mult! – Ok, ești gata să socializezi. Acum unde sunt toți acei oameni noi? Trebuie neapărat să ieși mai mult: ia parte la cursuri, ateliere, grupuri sau activități de interes pentru tine unde poți găsi oameni interesanți.

5. Fă prima mișcare – Odată ce te simți pregătit să îți faci prieteni noi, poți sări în ring. Folosește aceste trucuri psihologice ca să te ajute în comunicare și în construirea unor relații bune.

6. Cel care judecă, pierde – Câteodată, poți avea preconcepții despre cine și cum ar trebui să fie prietenii tăi. Însă, oamenii care par să nu aibă nimic în comun cu tine la început se pot dovedi a fi cei mai interesanți oameni pe care îi vei întâlni vreodată în viață. Încearcă să ai răbdare și să le dai o șansă să îi descoperi. Nu știi când veți da peste un subiect de interes comun sau poate chiar veți învăța ceva nou unul de la celălalt.

Citește și:   7 mituri dezmințite

7. Arată interes – Nu uita că suntem cu toții dive. Învață să asculți înainte să vorbești, ceilalți oameni vor să primească atenție și să fie auziți la fel de mult ca tine. Arată-le că ești interesat să auzi ce au de spus, să îi cunoști, iar ulterior îți va veni și ție rândul.

8. Petreceți timp împreună – O nouă prietenie înseamnă să vă acordați timp. Cine, petreceri, mersul la cinema sau orice alte locuri sau activități aveți în minte, nu ezitați să le încercați.

9. Păstrați legătura – Câteodată poate fi greu să ținem legătura cu prietenii noștri. Totuși, singura cale de a păstra o pritenie este asta. Folosiți canalul de comunicare ce vă convine cel mai mult (internet, prin mesaje sau apeluri, la telefon etc.) pentru a afla ce se mai întâmplă în viața celuilalt.

10. Fii un prieten bun – Ajută-ți și sprijină-ți prietenii. Aceștia trebuie să știe că se pot baza pe tine și poți fi sigur că reciproca e valabilă. Fiți pregătiți să interveniți cu un sfat sau pur și simplu cu prezența, în orice moment celălalt va avea nevoie.

Citește și:   12 lucruri care contează foarte mult într-o relație

Gesturile spun multe. Să faci o primă impresie bună este jumătate din succesul de a atrage noi persoane, iar acest moment depinde mult de gesturile tale. De exemplu, având o poziție modestă, dar primitoare, în timp ce stai pe scaun în fața cuiva le va transmite că ești interesat să vorbiți și te va plăcea instant. Nu uita: limbajul corpului este mai important decât cuvintele.

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.