Warning: Creating default object from empty value in /home/andreeabanica/public_html/wp-content/themes/voice/include/options/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
10 trucuri pe care orice femeie poate să le folosească acasă – Andreea Bănică

10 trucuri pe care orice femeie poate să le folosească acasă

Blugii din denim sunt nelipsiți din orice garderobă, indiferent de stil, gen, măsuri sau personalitate- toată lumea are măcar o pereche. Totuși, poate fi destul de greu să găsești o pereche de blugi care să îți vină foarte bine.

Ar trebui să găsești o pereche confortabilă, un denim care se întinde suficient, este mulat, dar totuși nu exagerat de mulat, o opțiune versatilă care poate fi folosită în multe situații și care ar arăta perfect pe corpul tău.

Iată câteva trucuri care te pot ajuta să arăți senzațional într-o pereche de blugi:

1. Fă-i potriviți pentru talia ta

O problemă comună este atunci blugii când îți vin bine și se potrivesc picioarelor tale, dar apare un decalaj la talie. Dacă ai această problemă, nu trebuie să depinzi mereu de o curea- folosind un elastic și unele abilități de cusut, poți strâmta blugii în talie, cât să se potrivească taliei tale.

2. Salvează-ți perechea de pierderea nuanței

Citește și:   10 secrete pentru pentru a avea un păr sănătos

Când cumperi nuanțe întunecate de jeans, la primele spălări, în general, anumite porțiuni se decolorează. Pentru a preveni asta, înmoaie-i într-un lighean cu apă și sare. Acest truc va fixa vopseaua de pe blugi și va preveni decolorarea.

3. Fă ca picioarele tale să arate mai lungi

Pentru a face asta, pur și simplu îndoaie blugii. Poți, de asemenea să aranjezi bluza în blugi.

4. Combină blugii cu încălțările potrivite

Diferitele variante de denim merg bine cu anumite perechi de încălțăminte. Poartă blugii subțiri cu cizme lungi sau pantofi decupați. În mod similar, blugii drepți se pot purta cu balerini pentru a crea un aspect elegant sau cu niște pantofi cu toc pentru a obține un aspect formal. Pentru blugi casual, optează pentru cizmele până la gleznă. Experimentează diferite modele de încălțăminte pentru a crea cel mai bun aspect.

5. Blugi purtați în cizme

Combină perechea de blugi cu niște cizme pentru a arăta ca un model. Pentru a-i așeza bine, îndoaie-ți înainte blugii pentru a obține o lungime potrivită. După aceea, mai întoarce-i încă o dată pentru a-i fixa și a pune niște șosete peste. Astfel vei putea să îți așezi corespunzător blugii în cizme.

Citește și:   Cum evităm cele mai mari greșeli de MACHIAJ

6. Scurtează-ți blugii fără a schimba tivul original

Poți scurta cu ușurință lungimea blugilor fără a modifica linia originală a tivului. Pentru aceasta, așeză blugii la lungimea dorită. Coase o linie dreaptă sub linia originară a tivului cu mașina de cusut. Îndepărtează țesătura în exces tăind-o pe sub linia nouă a tivului. Îndoaie blugii înapoi și călcă-i pe exterior pentru a îndepărta cutele.

7. Acordă atenție instrucțiunilor de pe etichetă

Pentru a-i păstra pentru o perioadă mai îndelungată, optează mereu pentru spălarea la mână decât spălarea la mașină. Astfel poți preveni decolorarea dar și ruperea acestor la margini. În loc să folosești uscătoarele, lasă-i să se usuce natural.

8. Testul blugilor înainte de cumpărare

Pentru a vedea dacă blugii se vor păstra așa cum i-ai probat sau se vor lărgi, poți face niște genuflexiuni pentru 60 de secunde. Astfel, poți vedea dacă blugii se întorc la starea inițială.

9. Folosește pudra de bebeluși pentru a îndepărta petele

Pentru a îndepărta petele de grăsime de pe blugi, pune pur și simplu pudră pentru bebeluși peste pată. Lasă pulberea pe pată pentru o zi, iar a doua zi spală zona. Pulberea va absorbi grăsimea și astfel vei scăpa de pete.

Citește și:   15 trucuri de machiaj pe care le vei adora

10. Schimbă modelul blugilor

Pentru a crea un aspect la modă, marchează zonele pe care dorești să le tai cu o cretă. Introduce o revistă sau un ziar în interiorul blugilor pe sub zonele pe care le-ai marcat, pentru a proteja stratul de jos al blugilor. Folosește un cutter pentru a decupa niște linii orizontale și trage de firele ieșite. Cu această tehnică îți poți readuce în trenduri vechii blugi.

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.