10 tipuri de oameni de care trebuie să te ferești

Există câteva tipuri de oameni cu care e foarte greu să ai o relație sănătoasă. Iată niște exemple:

1. Criticii eterni

Acestor oameni nu le place nimic ce are legătură cu tine – felul în care te îmbraci, felul în care te porți la masă etc. îți vor atrage atenția în legătură cu orice, pretinzând că le pasă de tine. Adevărul e însă că acest tip de comportament nu are nimic de-a face cu tine.

2. Gelozia patologică

Viața alături de oamenii geloși poate să fie la fel ca o melodramă italiană. Când gelozia se apropie de nebunie și partenerul tău e gelos pe colegii, prietenii și cunoștințele tale, consecințele pot fi lamentabile.

3. Mincinoșii

Mincinoșii încep să mintă de la prima întâlnire și fac asta aproape tot timpul, fără încetare. Ei nu doar înfrumusețează felul în care s-au desfășurat evenimentele, ci le schimbă cu totul. La fel procedează și când e vorba despre informații legate de ei înșiși. O astfel de persoană nu are încredere în tine și tu nu poți avea încredere într-o astfel de persoană, iar o relație normală nu poate exista în lipsa încrederii.

Citește și:   7 obiecte vestimentare care îți afectează sănătatea!

4. Regii și reginele de tragediii

Acești oameni sunt obișnuiți să vadă tragedii peste tot. Ei sunt siguri că întreaga lume este împotriva lor – colegi, iubiți, rude. Rămâne la decizia ta dacă vrei să fii alături de o astfel de persoană sau nu.

5. Copiii eterni

„Copiii eterni” nu iau niciodată decizii pentru ei înșiși și transferă toată responsabilitatea asupra partenerilor. Ei au nevoie de o „mamă” sau de un „tată” care să aibă întotdeauna grijă de ei. Gândește-te bine dacă acest rol ți se potrivește sau nu.

6. Cei care muncesc non-stop

Oamenii a căror muncă e întodeauna mai importantă decât relația cu tine nu ar trebui să fie considerați niciodată niște posibili parteneri. Sigur, la început vei fi mândră de el, dar e foarte puțin probabil să fii mulțumită de faptul că nu vă veți vedea aproape niciodată.

7. Contrariile complete

Oamenii diferiți pot fi tentați să fie împreună, dar când diferențele sunt atât de mari și nu aveți nimic în comun, vă veți certa mereu – chiar și atunci când vine vorba de felul în care vă veți petrece timpul liber.

Citește și:   9 greșeli pe care nu trebuie să le faci niciodată într-o relație

8. Interesații

Interesații te fac să ai încredere în ei și apoi se folosesc cu multă abilitate de acest lucru. S-ar putea să spună că momentan nu stau prea bine din punct de vedere financiar. De regulă, jumătatea ar trebui să le sară imediat în ajutor și să le dea o sumă mare de bani, ca să-și rezolve problemele.

9. Dependenții

E foarte greu ca oamenii dependenți de alcool, droguri sau alte lucruri să renunțe la obiceiurile lor de dragul persoanei iubite. Asta ar putea să distrugă relațiile.

10. Egoiștii

Egoiștii se iubesc doar pe sine și uită de cei din jur. De aceea, s-ar putea să nu te întrebe nici măcar ce mai faci.

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.