Warning: Creating default object from empty value in /home/andreeabanica/public_html/wp-content/themes/voice/include/options/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
10 tipuri de haine pe care bărbații adoră să le vadă pe femei – Andreea Bănică

10 tipuri de haine pe care bărbații adoră să le vadă pe femei

Multe femei iubesc faptul că au multe opțiuni vestimentare, de tipuri de haine și stiluri, în comparație cu bărbații. Acest fapt, crezi sau nu, joacă un rol important în relații. Sunt câteva piese vestimentare care îl vor înnebuni pe prietenul tău dacă le porți pentru el.

1. Șosetele înalte

Da, ceva simplu plecum o pereche de șosete înalte, negre sau colorate, alături de o fustă, sunt suficiente să atragă privirea bărbatului tău. Gândește-te așa: ascunzi o mare porțiune din picioarele tale, dar îi dai totuși un indiciu prin a-ți arăta puțin din piele.

2. Fustele

Pentru unii bărbați, cu cât sunt mai scurte, cu atât mai bine. Asta înseamnă că pot vedea mai mult din picioarele tale și că vor avea șansa să le atingă ocazional. În plus, cu cât e mai strâmtă, cu atât mai mult își pot imagina ce e dedesubt.

3. Lenjeria

Aceasta este piesa vestimentară pe care femeile o poartă mereu când încearcă să își seducă iubitul. Cel mai bun tip care va face asta este un sutien de dantelă care se vede prin cămașa ta și poate observa astfel doar un indiciu.

Citește și:   10 obiecte vestimentare care arată superb în poze, dar sunt groaznic de purtat

4. Tocurile

Pe cât de neconfortabile sunt, femeile tot iubesc să le poarte. Lucrul bun la asta este că au ceva îndrăzneț și ne fac fundul și picioarele să arate mai bine decât o fac deja.

5. Colanții

Ei sunt, practic, un alt strat de piele. Îți îmbrățișează picioarele și ți se potrivesc perfect. Nu numai că sunt strâmți, dar sunt și confortabili și sexy în același timp. Ei îi permit iubitului tău să vadă fiecare parte din ceea ce va avea.

6. Maieurile

 

Bărbatul tău va fi înnebunit când îți lași umerii la vedere. Indiferent de tipul de maieu pe care îl porți, el îl va iubi. Astfel îți arăți mâinile sexy, spatele și puțin din decolteu, majoritatea modelelor fiind lejere.

7. Rochiile

conform multor bărbați, ei găsesc ceva sexy atunci când își văd iubita într-o rochie. Indiferent de modelul rochiei, ele au ceva stilizat, feminin, frumos, senzual și elegant. Dacă vrei ceva care să îl uimească, poartă o rochie pe corp, strâmtă și mai scurtă, eventual cu decolteu. Rochia asta îți va îmbrățișa fiecare centimetru din corp și el va iubi asta.

Citește și:   7 greșeli de machiaj pe care trebuie să le eviți

8. Crop tops 

Nu numai că sunt frumoase, dar sunt și foarte sexy. Purtând un crop top nu vei avea probleme să îți înnebunești prietenul. Bărbații iubesc să vadă părți din pielea ta și va aprecia să vadă o parte din talia ta.

9. Dantela 

Este ceva în legătură cu dantela pe care bărbații îl iubesc. Este sexy, clasică, elegantă, dar și îndrăzneață. Dacă porți o bluză din dantelă prin care se vede pielea trebuie să porți o bustieră sau un maieu pe dedesubt. El va arde de nerăbdare să vadă ce e sub haine.

10. Pantalonii scurți

Chiar dacă sunt multe modele de pantaloni, oricare îl va înnebuni pe iubitul tău. Cei mai atractivi sunt cei din blugi, în special cei care par purtați de o sută de ori deja. Asortează-i cu o bluză simplă sau chiar un maieu strâmt, iar prietenul tău va fi un om fericit.

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.