Warning: Creating default object from empty value in /home/andreeabanica/public_html/wp-content/themes/voice/include/options/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
10 semne că un bărbat e atras de tine – Andreea Bănică

10 semne că un bărbat e atras de tine

Nimeni nu a spus că poți descifra un bărbat doar uitându-te la el, așa că nu presupune niciodată nimic până nu vezi semnele!

Femeile sunt adesea acuzate că sunt ființe extreme de complicate și asta e adevărat, mai ales când vine vorba de iubire, dar și bărbații pot fi la fel de complicați. Dacă știi însă după ce să te uiți, vei putea ști dacă un bărbat e atras de tine sau dacă e doar prietenos. Poate că lui îi place să creadă că tu nu îi cunoști următoarea mișcare, dar tu vei fi deja cu un pas înaintea lui.

Iată 10 indicii de care să ții cont:

1. E ceva natural pentru el să te protejeze

Poți spune multe despre intențiile unui om fiind atentă la câtă grijă și protecție îți arată. Să ții mereu cont de acest gest de dragoste, fiindcă e unul dintre cele mai puternice semne de atracție.

2. Îi place să îți atingă mâna sau orice alttă parte a corpului

Nu e vorba de sex aici. Dacă îi place ă te atingă, poți fi sigură că e atras fizic și poate și mental e tine.

Citește și:   Cum să-i faci pe COPII să nu mai fie dependenți de tine

3. Zâmbește mereu când e în preajma ta

E normal ca cineva să vrea să își petreacă timpul cu tine dacă îl faci fericit. Încearcă să îi spui o glumă care nu e prea amuzantă – e un indiciu clar al atracției dacă râde.

4. Primești cel puțin un telefon sau un mesaj pe zi

E o diferență între cineva care îți scrie o dată la câteva minute și cineva care îți arată că e interesat de tine scriindu-ți o dată pe zi – de obicei seara, când poate fi atent la tine. Dacă nu vrea să se bage prea mult în viața ta privată, îți va trimite măcar un mesaj.

5. Primești mesaje de bună dimineața

Acesta e un indiciu puternic. Niciun bărbat nu îți va scrie un mesaj de bună dimineața dacă nu se gândește la tine când se trezește.

6. Începe să fie ușor gelos

Cineva care e interesat de tine va fi puțin gelos. S-ar putea să fie protector cu tine când ești în preajma altor bărbați sau să te întrebe cu cine ieși.

Citește și:   9 semne că IUBITUL tău e EGOIST

7. Te întreabă mereu ce faci

Dacă te întreabă ce faci și chiar îi pasă de răspuns, e clar atras de tine. Lasă să-i pese. Poate că nu va fi ușor la început, mai ales dacă ești o femeie independentă, dar curând vei vedea ce drăguț e când are cineva grijă de tine.

8. Îți împărtășește lucruri importante din viața sa

Vei observa că îți spune detalii despre viața sa – cum se simte, de pildă. Nu toți bărbații ascund ceea ce simt.

9. Preferă să-și petreacă serile de vineri cu tine, nu cu prietenii

Orice om care mândru să fie văzut cu tine îți va arăta asta asigurându-se că e văzut cu tine. E atât de simplu.

10. Îl vei surprinde privindu-te

Nu se va holba, decât dacă e pierdut în contemplarea ta. Nu îl tachina. Nu s-ar uita dacă nu ai avea ceva ce el își dorește sau admira. Bărbații chiar se îndrăgostesc de exterior și apoi de interior.

Citește și:   9 moduri în care îți dai seama că te iubește cu adevărat

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.