Warning: Creating default object from empty value in /home/andreeabanica/public_html/wp-content/themes/voice/include/options/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
10 secrete pe care trebuie să le știi despre instagram ca să fii în top – Andreea Bănică

10 secrete pe care trebuie să le știi despre instagram ca să fii în top

În fiecare zi, aproximativ 500 de milioane de persoane folosesc Instagram-ul. Când a fost lansată funcția video, în doar 24 de ore, utilizatorii au postat aproximativ 5 milioane de filmulețe. Tu ai cont de Instagram? Acest articol îți va fi de mare folos. Iată câteva trucuri care vor face profilul tău să arate foarte cool.

1. Editează pozele în Instagram

Dacă vrei să editezi o poză, fără a o și posta, iată ce trebuie să faci. Este extrem de simplu. Trebuie doar să dezactivezi Wi-Fi-ul și datele mobile de pe telefon. Dupa ce ai editat poza, apasă pe „Partajare”. Din cauza lipsei unei conexiuni la internet, vei vedea un mesaj în care ți se va spune că poza se va publica atunci cand te vei conecta la rețea. Închide și redeschide aplicația pentru ca poza să nu mai apară pe Instagram, ci doar în galeria ta foto.

2. Scapă de micile incidente

Ți-a tremurat mâna și ai dat, accidental, like unei postări foarte vechi? Nu-i nimic. Întoarce-te la cea mai nouă postare și dă-i un alt like. Persoana care deține contul va fi atentă doar la ultima notificare.

Citește și:   8 întrebări pe care ar fi bine să i le pui unui BĂRBAT la prima întâlnire

3. Creează colecții din pozele preferate

Dacă-ți place o anumită postare și vrei să o poți găsi rapid oricând, folosește funcția de a crea colecții. Pictograma se află în colțul din stănga, jos, a pozei respective.

4. Ascunde ceea ce nu te interesează

Instagram îți prezintă, deseori, reclame bazate pe pozele pe care tu le apreciezi. Dacă, totuși, ți se par deranjante, poți să le ascunzi foarte ușor. Apasă pe cele 3 puncte din colțul din dreapta al pozei și dă click pe opțiunea „Ascunde reclama”. Poți chiar să spui și motivul pentru care ai ales să faci asta.

5. Salvează pozele

Dacă vrei să salvezi o poză și în galeria telefonului tău, trebuie să intri în setări și să cauți opțiunea „Salvează fotografiile originale”.

6. Ascunde postările în care ești etichetat

În cazul în care prietenii tăi ți-au făcut o surpriză nu prea plăcută și au postat o poză nereușită cu tine, iată ce trebuie să faci pentru a nu-ți mai apărea pe profilul tău. Intră în setări la opțiunea „Fotografii cu tine” și selectează „Ascunde fotografiile”. Marchează pozele dorite și problema va fi rezolvată.

Citește și:   Ce spune despre relația voastră felul în care el te ÎMBRĂȚIȘEAZĂ

7. Insta-story

Instagram a lansat o notă funcție extrem de utilizată de fanii acestei aplicații. Astfel, poți posta poze sau filmulețe, care vor dispărea în 24 de ore. Dacă ai profilul public, acestea vor putea fi văzute de toată lumea, nu doar de cei ce te urmăresc.

8. Sondajul

Recent, în secțiunea Instastory a apărut o noua opțiune. Cea de a face anumite sondaje, la care pot participa cei ce te urmăresc și nu numai. Vei vedea votul fiecăruia.

9. Folosește super-zoomul dramatic

Și mai recent, Instagram a instalat un nou mod de a face un filmuleț amuzant și anume Superzoom-ul. Acesta se află între Boomerang și Rewind. Este foarte distractiv, ar trebui să-l încerci!

10. Folosește Time Lapse

Este vorba despre clipurile montate din multiple poze, făcute la diferite intervale de timp. Ai nevoie de aplicația Hyperlapse(iOS) sau Lapse it(Android). Rezultatul este unul wow!

Nu uita de expresivitate! Dacă vrei ca numărul de like-uri să crească substanțial, încearcă să fii cât mai sincer și să transmiți emoții pozitive.

Citește și:   8 semne că ești într-o relație care nu îți face bine

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.