10 secrete care te vor ajuta să pari mai înaltă

Vrei să creezi impresia de picioare mai lungi? Aceste trucuri sunt foarte utile!

Nu toată lumea s-a născut cu picioare foarte lungi care par să nu se mai termine, dar nu fi geloasă – există moduri de a-ți face picioarele să pară mai lungi și seducătoare. Poți atrage privirile admirative ale bărbaților și pe cele invidioase ale femeilor dacă ții seama de câteva trucuri simple.

1. Evită orice are dungi orizontale

Acestea, oriunde ar fi pe picioare, le fac să pară mai scurte și mai groase. Ar trebui să cauți să dai impresia de verticalitate.

2. Poartă tocuri înalte

Tocurile îți mai oferă câțiva centimetri în înălțime, așa că sunt ideale pentru a-ți lungi picioarele. Chiar și așa, nu purta tocuri în fiecare zi fiindcă vor dăuna gleznelor tale.

3. Folosește puțină cremă de bronzat

Aplic-o de-a lungul tibiei. Asta va da impresia de verticalitate. Asigură-te că masezi bine crema, ca să nu ai o linie vizibilă pe picioare.

4. Poartă fuste și rochii cu talie înaltă

Citește și:   10 tipuri de haine pe care bărbații adoră să le vadă pe femei

Talia înaltă dă iluzia că jumatatea de sus a picioarelor tale e mult mai lungă decât e de fapt.

5. Poartă pantofi cu toc de culoarea pielii

O astfel de pereche de pantofi va crea impresia că ai picioare mai lungi, pentru că linia dintre picioare și talpă devine nedefinită.

6. Alege dungile verticale

Fustele cu dungi fine, până la genunchi sunt ideale. Orice dungi verticale te vor face să pari mai înaltă.

7. Dresurile negre

Dresurile negre sunt seducătoare, iar bărbații pur și simplu le adoră. Îți vor face picioarele atrăgătoare și lungi, așa că adaugă-le în garderobă.

8. Poartă fuste mai scurte

Fustele și rochiile mai scurte lasă să se vadă mai mult din picioare. Nu uita nici de ce am vorbit mai devreme, despre talia înaltă, și vei fi plăcut surprinsă.

9. Încearcă ținute într-o singură culoare

A purta o singură culoare de sus până jos te va face să pari mai înaltă și îți va face picioarele mai lungi. Nuanțele diferite ale unei culori vor funcționa le fel.

Citește și:   Cum să te îmbraci la un interviu

10. Mergi cu încredere

Jumătate din această bătălie se dă probabil cu atitudinea ta. Urmează aceste sfaturi, crede că ai picioare lungi și asta se va vedea în limbajul trupului tău.

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.