Warning: Creating default object from empty value in /home/andreeabanica/public_html/wp-content/themes/voice/include/options/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
10 mituri despre operațiile la nas – Andreea Bănică

10 mituri despre operațiile la nas

Dacă te-ai gândit vreodată să-ți faci o operație estetică, sunt câteva lucruri pe care ar trebui să le știi înainte de a merge la medicul estetician.

Rinoplastia este una dintre cele mai comune operaţii din lume, fiindcă este accesibilă şi personalizată în funcție de nevoile fiecărui pacient. Cel mai important este să existe o comunicare între pacient și medic. Pacientul trebuie să îi spună medicului ce așteptări are și să fie deschis la sugestii, iar medicul trebuie să îi explice care este procedura și care sunt riscurile.

În jurul acestei operații plutesc însă o mulțime de mituri:

1. Îți poți schimba nasul numai prin rinoplastie

Rinoplastia ese singura modalitate cu rezultate permanente de a-ți modifica nasul. Altfel, mai există corecțiile nazale cu materiale de umplutură dermică.

2. Orice chirurg plastician poate efectua o rinoplastie

Orice chirurg poate face o rinoplastie din punct de vedere legal, dar asta nu înseamnă că oricine va avea rezultate eficiente. Pentru o operație reușită, e necesar să apelezi la un estetician specializat în rinoplastie.

3. Rinoplastia trebuie refăcută

Dacă este efectuată corect, rinoplastia nu trebuie repetată.

4. Rinoplastia este simplă

Citește și:   9 costume de baie care se potrivesc tuturor femeilor

De fapt, este una dintre operațiile estetice cele mai complexe. Chirurgul trebuie să fie atent la cartilaje, la oase, dar și la textura pielii și la forma feței.

5. Operația este dureroasă

Pacientul poate simți un disconfort după anestezie, dar dacă operația este făcută corect și se respectă indicațiile postoperatorii, rinoplastia nu doare.

6. Anestezia e periculoasă

Deși anestezia e generală, pacientul fiind adormit complet, aceasta nu este periculoasă, putând fi suportată de organism.

7. Rinoplastia e numai pentru femei

Deși 90% dintre pacienți sunt femei, rinoplastia este pe locul doi în topul intervențiilor chirurgicale pe care și le fac bărbații, după lipoaspirație.

8. Rinoplastia îți lasă fața lipsită de expresie

Rinoplastia nu presupune intervenții la mușchii feței, așa că afișarea expresiilor va fi după aceea perfect normală.

9. Poți avea nasul ca al vedetei favorite

Nu trebuie să îți dorești un nas ca al lui David Beckham sau ca al Emmei Stone. Ar trebui ca, în urma rinoplastiei, să vrei să ai un nas în perfectă armonie cu forma feței tale.

Citește și:   7 reguli de stil care te vor face să arăți fabulos

10. Rinoplastia îți modifică respirația

Rinoplastia face asta dacă îți dorești. Poate fi combinată cu operația de deviație de sept.

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.