Warning: Creating default object from empty value in /home/andreeabanica/public_html/wp-content/themes/voice/include/options/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
10 lucruri care se întâmplă în orice relație – Andreea Bănică

10 lucruri care se întâmplă în orice relație

Toate relațiile se schimbă în timp. Cu cât petreceți mai mult împreună, cu atât mai multe schimbări se întâmplă. Unele dintre ele pot fi chiar înfricoșătoare sau deranjante. Totuși, dacă le privești mai atent, va fi clar că acestea sunt doar o nouă etapă a iubirii voastre.

1. Încredere e fragilă

Toate relațiile se bazează pe încredere și, uneori, pot părea foarte solide. Acesta este un sentiment foarte înșelător și periculos, deoarece încrederea între soți poate fi ruptă foarte rapid și ușor.

2. Uneori vă veți plictisi împreună

Doar în visuri un cuplu ideal face totul împreună, fără să se plictisească împreună. În viața reală, o carte sau o întâlnire cu prietenii ar putea fi mai interesantă decât o seară împreună cu soțul/ soția. Nu înseamnă că există o distanță între voi. Doar odihniți-vă puțin, separat, și în curând, vă veți distra împreună din nou.

3. Nu veți fi întodeauna de acord

Chiar dacă luați toate deciziile importante în unanimitate, mai devreme sau mai târziu, va veni un moment în care veți fi pe părțile opuse într-o chestiune de principiu. Este important să nu te superi pe partenerul tău și să găsiți împreună o cale de ieșire din această situație.

Citește și:   12 GREȘELI care îi fac pe oameni să-și facă o părere PROASTĂ despre tine

4. Căsătoria și copiii nu sunt o decizie- sunt o provocare

Mulți oameni cred, în mod greșit, că o căsătorie va face ca relația lor să devină mai puternică sau că copiii pot depăși un decalaj între soți. Cu toate acestea, atât căsătoria, cât și copiii sunt de fapt teste foarte dure și nu este nimic în neregulă cu asta. Vei învăța să fii un bun partener și un părinte, la fel cum ați învățat odată să mergi pe bicicletă. Da, ai căzut de câteva ori, dar a fost mult mai bine mai târziu.

5. Nu veți fi atrași mereu unul de celălalt

O relație este foarte pasională doar la început. Pasiunea dispare și viața amoroasă devine mai plictisitoare. Uneori, acest lucru poate deveni o problemă. Cel mai important lucru este să nu devi îngrijorat și disperat, crezând că nu sunteți potriviți unul pentru celălalt și că nu sunteți destinați să fiți împreună. Se poate rezolva totul.

Citește și:   7 lucruri pe care o femeie DEȘTEAPTĂ nu le face în DRAGOSTE

6. Încă te poți simți singur

Ar putea părea că o relație – și o căsnicie chiar mai mult – este opusul singurătății, dar asta nu este cu adevărat adevărat. Uneori te vei simți singuri și îți poate părea că nimeni nu te înțelege și nimănui nu-i pasă de tine. Fiecare persoană are astfel de gânduri din când în când, indiferent dacă sunt căsătorite sau nu.

7. Îți apar gânduri ciudate

„Ar trebui să fiu mai fericit cu altcineva?” Astfel de gânduri pot veni chiar și în cele mai fericite dintre cupluri: oamenii se gândesc adesea la aceste lucruri noaptea sau când sunt singuri Aceste întrebări sunt la fel de semnificative ca și ” Cum ar fi viața mea dacă aș fi născut în Franța?

8. Vei pierde conexiunea cu cel drag uneori

Uneori simți că destinul și inima ta sunt ambele legate de persoana pe care o iubești. Și uneori această legătură pare să dispară. Este normal. Cel mai probabil, ești foarte obosit.

Citește și:   10 greșeli pe care la fac femeile într-o relație

9. Vei fi rănit și vei răni

Nimeni nu te poate răni mai mult decât persoana pe care o iubești. În mijlocul unor certuri, partenerul tău te poate lovi unde te doare cel mai mult. Vă veți răni unul pe celălalt. Cel mai important lucru este să faci față problemelor când apar, nu când este prea târziu.

10. Pentru ca dragostea să supraviețuiască e nevoie de doi

Mulți oameni ne amintesc adesea că „dragostea” poate fi, de asemenea, un verb. Este deci o acțiune, nu doar un sentiment. Trebuie să lucrați împreună la relația voastră.

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.