10 greșeli pe care la fac femeile într-o relație

Cu toții ne dorim o relație de lungă durată, cu omul pe care l-am visat mereu. Deși la început credem că totul va fi lapte și miere, lucrurile nu stau chiar așa și în practică.

Statisticele sunt destul de sumbre, procentul divorțurilor fiind foarte ridicat. Pentru a menține o relație trebuie să începi în primul rând cu tine.
Iată o listă cu cele mai frecvente situații în care reacționăm imprudent.

1. Încerci să ai totul sub control

Câteodată trebuie să te relaxezi și să nu mai ai mania controlului. Partenerul tău trebuie să aibă și el anumite responsabilități, nu doar tu. În cazul în care trebuie să fii mereu atentă să-i amintești ce are de făcut, poate că e momentul să te gândești dacă este omul potrivit pentru tine.

2. Critici mult prea mult

Intențiile bune trag după ele rezultate negative. Nu-ți critica pertenerul. Poate că el va găsi pe cineva care să-l placă așa cum este, cu bune și cu rele.

Citește și:   10 lucruri la care e atent un bărbat înainte să se căsătorească

3. Nu îi respecți sentimentele

Oamenii trec și prin perioade mai grele așa că trebuie să fii acolo pentru partenerul tău când are cea mai mare nevoie. Susține-l și respectă-i emoțiile. Toată lumea are slăbiciuni și nu trebuie să-l desconsideri niciodată pentru momentele mai sensibile. Nu-l face să se simtă prost pentru că s-a deschis în fața ta.

4. Implici părinții în relație

Părinții nu ar trebui implicați în problemele voastre. Discută cu partenerul tău între 4 ochi și rezolvați-vă problemele. Părinții nu vor uita certurile voastre, deși voi vă veți împăca.

5. Mult prea multă atenție

Nu începe să-ți cocoloșești partenerul. Dacă mama sa făcea acest lucru, nu înseamnă că și tu trebuie să faci la fel. Astfel, îl poți pune în situații stânjenitoare. El ar trebui să aibă grijă de tine și nu invers.

6. Nu ai încredere în el

Încrederea este cheia unei relații de succes. Fără ea, certurile vor fi constante. Până când nu ești ferm convinsă de vreo greșeală, nu lua o decizie. În plus, cel mai bine este să rezolvi o problemă rapid, pentru a nu-ți face și mai multe îndoieli.

Citește și:   7 semne clare că o persoană te MINTE în față

7. Nu știi cum să primești cadouri

Unele femei refuză să accepte anumite cadouri. Printre motivele cele mai frecvente este cel legat de bani. Chiar dacă ți se pare că poate a dat o sumă mult prea mare pentru un simplu buchet de flori, bucură-te de gestul său.

 

8. Nu-i încurajezi hobby-urile

Uneori, partenerul tău poate fi atras de anumite hobby-uri periculoase, așa că nu prea poți să fii alături de el. Totuși trebuie să îi arăți că-ți pasă și de pasiunile lui.

9. Faci presiuni asupra relației cu prietenii

Relația pe care pertenerul tău o are cu amicii săi nu ar trebui să te privească pe tine. Chiar dacă sunt o influență proastă, fiecare om are propriile alegeri.

10. Te gândești doar la tine

Egoismul nu este absolut deloc benefic. Încearcă să te focusezi și pe părerile și pe sentimentele celui de lângă tine.

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.