10 diferențe mari între bărbați și femei

Mulți spun că bărbații și femeile vin pe diferite planete. Probabil și tu ai observat diferențe între tine și sexul opus, dar există mult mai multe decât ai crede, trebuie doar să fii atent la detalii.

1. Bărbații și femeile își pun hainele diferit

Acest fapt este rar observat. Dar trebuie remarcat faptul că bărbații sunt obișnuiți să se îmbrace de jos în sus: șosete, blugi, apoi un tricou sau o cămașă. Fetele, în majoritatea cazurilor, îmbracă prima dată o cămașă sau bluză, iar apoi pantalonii.

2. Fetele, spre deosebire de bărbați nu sunt atât de expuse la risc

Fetele sunt întotdeauna asociate cu bucătăria și căminul și cu cei care pot avea întotdeauna grijă de ceilalți. Din acest motiv, sunt mai grijulii și mai precaute. Spre deosebire de bărbați care sunt foarte atrași de risc și trăiesc după mantra „odată trăim”.

3. Fetele consumă aproape 2kg de ruj într-o viață

Nu este un secret că rujul de pe buzele fetei este absorbit odată cu alimente sau băuturi. Oamenii de știință au aflat că în acest fel fetele consumă aproximativ 2 kg de acest tip de produse cosmetice pe parcursul întregii lor vieți.

Citește și:   6 tipuri de haine pe care ar trebui să le EVITE femeile plinuțe

4. Fetelor le place să gătească pentru bărbații din viețile lor

Acest comportament poate fi justificat de faptul că o femeie vrea să-i arate bărbatului ce norocos este să o aibă și cât de minunată este.

5. Femeile pun uneori întrebări ciudate

Da, desigur, fetele sunt foarte curioase, trebuie să știe cât mai mult posibil. Însă, atunci când o fată începe să fie interesată de data parola de la calculator, îl face pe partener să fie mai atent. Este posibil ca ea să suspecteze ceva și caută modalități de a afla dacă îi ascunde ceva sau nu. Bărbații sunt mai direcți, și nu atât de suspicioși.

6. Strângerea de mână feminină este diferită de cea a băraților

Când doi bărbați își dau mâinile, se strângerea e puternică și există o mișcare, tremurândă. Dar când o fată dă mâna cu un bărbat, ea o va da pur și simplu și nu va mai face nicio altă mișcare, iar mâna ei va rămâne nemișcată.

Citește și:   5 GREȘELI de îngrijire care te urâțesc

7. Alcoolul și fetele

Fetele se îmbată mult mai repede decât bărbații. Acest fapt este bine cunoscut, dar puțini știu adevăratul motiv pentru care se întâmplă acest lucru. Corpul fetelor se luptă mai mult cu alcoolul, astfel încât intoxicația se produce mai repede. Cu alcoolul se luptă o enzimă specială, care este produsă de stomac, și care distruge alcoolul înainte de a intra în sânge. La femei, această enzimă este produsă în cantități mai mici, deci mai mult alcool ajunge în sânge într-o perioadă scurtă de timp.

8. Lumea fetelor e mai strălucitoare decât a bărbaților

Este un punct de vedere științific dovedit că femeile disting culori mai mult decât bărbații, fiind genetic. Ca urmare, bărbații își pierd adesea răbdarea când o fată încearcă să dovedească diferența dintre roz și fucsia.

9. Fetele au un miros mai bun

Motivul pentru care fetele iubesc florile atat de mult este ca au un simt olfactiv mult mai bun decât bărbații. Și aici, totul stă în genetică – din naștere fetele sunt mai sensibile la mirosuri.

Citește și:   7 ÎNTREBĂRI pe care BĂRBAȚII nu au curaj să le pună femeilor

10. Spre deosebire de bărbați, corpul fetelor se schimbă mai des

Corpul fetelor este unic. Spre deosebire de bărbați, este supus la diverse schimbări în procesul de creștere. În plus, procesele de pubertate la fete încep cu câțiva ani mai devreme decât la băieți. În procesul de creștere , atunci când o fată devine o femeie, șoldurile ei încep să se mărească, pentru a îndeplini ulterior funcția principală: nașterea un copil.

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.