Warning: Creating default object from empty value in /home/andreeabanica/public_html/wp-content/themes/voice/include/options/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Cum să îți faci cele mai frumoase ÎMPLETITURI – Andreea Bănică

Cum să îți faci cele mai frumoase ÎMPLETITURI

Nicio coafură nu poate fi mai feminină sau mai romantică decât o împletitură. Multe persoane nici măcar nu știu că există atâtea stiluri de împletituri. De aceea, poate și tu ai ales până acum doar împletitura clasică. Ar există mai multe feluri în care să îți împletești părul și acum poți să o faci în funcție de ocazie, de păr sau de stilul personal.

Dacă te întrebai dacă se mai poartă împletiturile, putem să te asigurăm că sunt încă în trend și poate că popularitatea lor nu va dispărea niciodată. În plus, sezonul călduros e cel mai potrivit pentru acest tip de coafură, gândește-te doar la cât de bine se asortează o împletitură cu ținutele romantice, vaporoase și lejere. De fapt, poți să îți faci o împletitură indiferent de ținută, pentru că o va scoate cu siguranță din anonimat.

Casual sau elegante, adresate ocaziilor speciale sau pur şi simplu pentru o plimbare în parc, împletiturile sunt coafuri apreciate pentru farmecul şi complexitatea lor. Sunt, în plus și foarte utile dacă luăm în considerare temperaturile ridicate.
Iată ce împletituri să încerci:

Citește și:   Cum să îți împletești singură părul

Împletitura coadă de pește


Deși pare compexă, această coafură este foarte ușor de realizat. Împletitura coadă de pește este una dintre cele preferate chiar și de vedetele internaționale. Pe lângă faptul că arată fenomenal, te ajută să maschezi textura părului. Spre exemplu, dacă nu te bucuri de mult volum, dacă îți prinzi părul în acest fel vei reuși să creezi impresia unui păr voluminos. Descurcă bine părul și apoi împarte-l în două părți egale. Ia din fiecare parte câte o șuviță medie, depinde de cum vrei să arate coada, și suprapune pe rând șuvițele peste partea opusă. La final, pentru a da volum cozii, e suficient să folosești coada unui pieptăn pentru a lărgi șuvițele din împletitură.Poți să faci asta chiar și cu mâna.

Coroana împletită


Această împletitură pare destul de complexă, dar nu te speria, este foarte simplu de realizat. Este o alegere bună dacă participi la un eveniment sau dacă pur și simplu ieși la o plimbare și nu îți place cum îți stă părul. E vorba doar de o coadă împletită care îți încadrează chipul. Să nu mai vorbim de faptul că nu o să ai probleme cu căldura.

Citește și:   10 semne că partenerul tău nu te iubește

Cocuri împletite


Cocurile sunt încă la modă, iar cea mai bună alternativă pentru a-ți face un coc lejer, dar cu stil, este să faci unul împletit. Există mai multe feluri în care poți obține un coc împletit dar cea mai simplă metodă este să îți împletești coada la spate și apoi să o răsucești și să o fixezi cu ajutorul unor agrafe.

Microîmpletituri


Dacă alegi microîmpletiturile, poți să îți iei adio de la zilele proaste pentru păr. Ai scăpat de o grijă în cel mai frumos mod. Poți alege să îți faci microîmpletituri în tot capul, sau doar pe o parte, imitând tunsoarea purtată de vedete cu părul ras pe o parte. Dacă ai părul lung, vei arăta excelent cu microîmpletituri. Acum nici nu trebuie să te mai gândești la tunsori complexe, poți doar să îți coafezi părul, de acasă, și să arăți foarte bine.

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.