8 trucuri care te vor ajuta să arăți mai tânără în fiecare zi

Ridurile și petele pigmentate de pe ten duc la o îmbătrânire mai rapidă. Oamenii din jur sunt atenți la acest aspect. Un grup de cercetători din Franța și Statele Unite a descoperit că oamenii, gândindu-se la vârsta unei femei, în mod inconștient acordă atenție feței sale. Caracteristicile luminoase sugerează ideea de sănătate sporită, tinerețe și feminitate.

Iată cum să arăți mai tânără cu ajutorul coafurilor și a produselor cosmetice:

1. Buza inferioară

Evidențierea buzei inferioare face că expresia feței tale să fie mai naivă și mai copilăroasă. Fetele din ziua de astăzi preferă să-și contureze cât mai mult buza superioară sau pe ambele în același timp, considerând că așa vor fi mai atrăgătoare. Nu face asta!

2. Arcul de sub sprâncene

Pentru a părea mai tânără, luminează-ți arcul de sub sprâncene. Astfel, întreaga față va părea mult mai strălucitoare și mai fresh. În plus,nu e deloc dificil. Ai nevoie doar de un corector și de un iluminator. Vedetele folosesc acest truc tot timpul.

Citește și:   5 tipuri de coafuri pentru orice tip de păr

3. Pomeții ridicați

Odată cu vârsta, pielea începe să-și piardă din elasticitate. Produsele de make-up din ziua de astăzi pot face adevărate minuni. Apelează la un make-up artist, în cazul în ești începătoare. Dacă ești de părere că aceste produse nu îți sunt suficiente, poți apela la diferite liftinguri. Pomeții ridicați te pot face să pari mult mai tânără.

4. Urechile

Lobii urechilor pot fi modificați prin injecții sau chiar și cu laser. Aceștia pot avea un aspect neplăcut din cauza cerceilor grei, purtați zilnic. Dacă ai această problemă, ar trebui să faci ceva cât mai repede. Dacă nu, ar fi bine să fii preventivă. Aplică o cremă hidratantă și renunță la cerceii prea grei.

5. Pielea naturală

În general, femeile apelează la saloanele de bronzare pentru a masca anumite defecte. Cu toate acestea, ar trebui să știi că efectul pozitiv este de foarte scurtă durată. În timp, pielea va fi mult mai îmbătrânită. Nu doar solarul te poate afecta, ci chiar și obișnuitul Soare. Protecția solară ar trebui să fie folosită în orice moment al anului, nu doar vara la plajă.

Citește și:   8 reguli de bune maniere pe care le știe orice femeie stilată

6. Coafura lejeră

Coafurile impecabile nu mai sunt la modă. Părul nu mai trebuie lipsit de fire rebele sau îndreptat perfect. Încearcă un look mai relaxat care te va face să pari mult mai tânără, dar și mai încrezătoare în tine.

7. Nuanța naturală a părului

Nuanța naturală a părului este asociată, în general, cu tinerețea. Renunță la culorile de blond și optează pentru o culoare mai închisă, dar care să pară naturală. Consultă un stilist pentru a lua cea mai bună alegere!

8. Sprâncenele naturale

Sprâncenele naturale au un efect pozitiv asupra aspectului. Îți fac fața mai animată, mai luminoasă și te fac să pari mai tânără. Totuși, nu renunța la corectarea lor. Încearcă să ai un aspect cât mai îngrijit, dar fără bine-cunoscutele sprâncene extrem de subțiri și de conturate.

Aceste sfaturi se potrivesc tuturor femeilor care visează la un look tânăr. Tu cum îți ascunzi semnele vârstei?

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.