8 GREȘELI pe care nu știai că le faci când aplici RIMELUL

Astfel de greșeli nu îți afectează numai înfățișarea – pot dăuna chiar sănătății tale! Evită-le!

Rimelul este un produs de machiaj nelipsit, probabil, din ritualul de frumusețe al femeilor care vor gene dese și lungi imediat. Deși crezi că știi totul despre cum se aplică, s-ar putea să descoperi că faci diverse greșeli. Unele nu îți afectează numai înfățișarea – pot dăuna chiar sănătății tale.

Iată care sunt aceste greșeli:

1. Rimelezi întâi genele de sus

Specialiștii recomandă să începi întâi cu genele de jos, pentru a preveni punctele de rimel de pe pleoape. Când ajungi la genele de sus, aplică rimelul în zig-zag, uitându-te direct în față.

2. Nu acorzi atenție formei ochilor tăi

Dacă ochi tăi sunt mai depărtați, aplică mai mult rimel pe partea interioară a genelor. Dacă sunt mai apropiați, aplică mai multe straturi pe partea exterioară a genelor.

3. Folosești mascara vechi

Nu aplica rimelurile mai vechi de șase luni, pentru că îți poți pierde genele au poți face chiar alergii. Dacă rimelul se îngroașă și se usucă, poți să-l abandonezi chiar și înainte de șase luni.

Citește și:   12 trucuri de machiaj pe care orice femeie trebuie să le știe

4. Folosești un singur model de rimel

Combină un rimel pentru volum cu unul de alungire a genelor și vei avea niște gene minunate, de care te vei îndrăgosti imediat.

5. Aplici rimelul, iar apoi îți ondulezi genele

Odată rimelate, genele nu mai sunt la fel de flexibile, deci, dacă folosești ondulatorul de gene, fă-o înainte de apliarea rimelului. Astfel nu va mai exista pericolul de a-ți rupe genele sau de a strica machiajul.

6. Pompezi periuța în tub foarte des

Dacă rimelul ți se usucă imediat și periuța se deformează la scurt timp de la achiziționare, aceste lucruri se pot întâmpla fiindcă introduci de multe ori periuța în tub. Folosește mai degrabă mișcări delicate și circulare.

7. Nu cureți periuța regulat

E important să îți cureți periodic periuța, pentru a evita încărcarea genelor cu rimel.

8. Nu aplici produsele de demachiere potrivite

Ține minte să nu te culci niciodată machiată și folosește produse de demachiere speciale pentru ochi. Dacă rimelul tău e rezistent la apă, demachiantul trebuie să aibă aceeași caracteristică.

Citește și:   5 greșeli de machiaj pe care o femeie stilată nu le face niciodată

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.