Warning: Creating default object from empty value in /home/andreeabanica/public_html/wp-content/themes/voice/include/options/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
10 semne că partenerul tău nu te iubește – Andreea Bănică

10 semne că partenerul tău nu te iubește

Pentru început, trebuie să clarificăm un lucru. Femeile nu sunt singurele ființe de neînțeles. Bărbații sunt și ei la fel de complicați. Parcă ar fi fost inventați într-un laborator secret.

Iată 10 dintre lucrurile pe care le fac bărbații, care ar trebui să-ți pună semne de întrebare:

1. După o perioadă de separare, te caută ca și cum nimic nu s-a întâmplat.

Ce s-a întâmplat- după ce nu ați mai vorbit o vreme, s-a hotărât să te caute din nou. Ce crezi tu că înseamnă– probabil a fost prea ocupat și nu a avut suficient timp. Asta este modul în care încerci să te consolezi. Ești convinsă că s-a gândit la tine, în tot acest timp.  Ce înseamnă de fapt– a vrut să vadă dacă ești bine și dacă încă îl mai iubești.

2. Începe o discuție pe care o întrerupe brusc

Ce s-a întâmplat– a pornit o conversație, după care nu a mai răspuns. Ce crezi tu că înseamnă– probabil a avut ceva urgent de făcut. Sau poate i s-a descărcat telefonul. A fost răpit de extratereștrii. Femeile are acest talent ascuns de a găsi tot felul de scuze pentru bărbați.
Ce înseamnă de fapt– a vrut doar să-ți amintești de el, în cazul în care începuseși să uiți trecutul.

Citește și:   6 semne că relația nu mai funcționează

3. Vorbește cu tine doar online

Ce s-a întâmplat– vorbești cu un băiat de o perioadă lungă de timp, dar nu a încercat niciodată să te invite în oraș. Ce crezi tu că înseamnă– este probabil o persoană mai timidă și îi este teamă de un refuz. Îl sperie propriile sentimente și nu este încă pregătit de o relație cu așa o fată minunată.  Ce înseamnă de fapt– nu dorește să te cunoască și față-n față. Își dorește doar un partener cu care să vorbească din când în când.

4. Te folosește

Ce s-a întâmplat- ați petrecut o zi frumoasă, dar a dispărut după aceea. Ce crezi tu că înseamnă– are nevoie de timp pentru a se acomoda cu ideea unei noi relații. Dar, după o perioadă, își va da seama și se va schimba. Ce înseamnă de fapt– nu este interesat de tine

5. Concurează cu alții pentru a te cuceri

Ce s-a întâmplat– începe să-ți acorde atenție doar atunci când un al bărbat te caută. Ce crezi tu că înseamnă-este gelos. Lucrurile deja devin serioase. În sfârșit și-a dat seama de propriile sentimente. Ce înseamnă de fapt– se simte mereu într-o competiție și îi place să câștige totul.

Citește și:   8 obiecte vestimentare care se potrivesc oricărui tip de SILUETĂ

6. Dorește o relație mai specială

Ce s-a întâmplat– ți-a sugerat să rămâneți prieteni, dar flirtează în continuare cu tine. Ce crezi tu că înseamnă-încă nu se poate acomoda cu gândul că este îndrăgostit. Vrea să ia totul pas cu pas.  Ce înseamnă de fapt– este conștient de faptul că tu îl placi. Pentru el este doar un joc, pe care nu va vrea să-l oprească decât atunci când se va plictisi și-și va găsi altă parteneră.

7. Nu petrece mult timp cu tine și e caută doar când are nevoie
Ce s-a întâmplat- vă întâlniți din când în când, după muncă. Ce crezi tu că înseamnă- este mult prea ocupat. Poate ieși în oraș rar, atunci când termină treaba.  Ce înseamnă de fapt– este foarte convenabil pentru el să aibă un partener de sex opus constant. Dar, curând, își va face o relație, iar prioritățile sale vor fi altele.

8. Nu te prezintă familiei sau prietenilor

Ce s-a întâmplat- sunteți un fel de cuplu, dar încă nu petreceți timp cu familiile și cu prietenii. Ce crezi tu că înseamnă– nu se simte pregătit pentru un astfel de pas și crede că este un pic stânjenitor. Ce înseamnă de fapt- nu contezi suficient de mult încât să simtă nevoia de a te prezenta oamenilor dragi.

Citește și:   10 secrete de stil care te vor ajuta să-ți subțiezi silueta

9. Se comportă ca un prieten

Ce s-a întâmplat- vorbiți online tot timpul. Vă vedeți destul de des, deoarece aveți prieteni comuni. Totuși, nimic romantic nu se petrece între voi. Ce crezi tu că înseamnă- crezi că te iubește, dar nu vrea să grăbească lucrurile. Ce înseamnă de fapt- te consideră doar o prietenă bună, dar nu vrea nimic mai mult.

10. Nu vorbește despre viitor

Ce s-a întâmplat- atunci când încerci să discuți despre viitor, devine foarte misterios sau chiar se enervează.  Ce crezi tu că înseamnă- nu s-a obișnuit încă cu o astfel de relație serioasă. Probabil are și niște probleme financiare sau de familie. Ce înseamnă de fapt- nu își dorește să-și petreacă întreaga viață cu tine. Te place, vrea o relație cu tine, dar nimic mai mult. Cel puțin, nu încă.

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.