Warning: Creating default object from empty value in /home/andreeabanica/public_html/wp-content/themes/voice/include/options/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Cum să îți alegi cărarea în funcție de forma feței – Andreea Bănică

Cum să îți alegi cărarea în funcție de forma feței

Atunci când vine vorba de modul în care îți aranjezi părul cel mai important factor de care trebuie să ții cont este forma feței! Află ce ți se potrivește!

Deși majoritatea au aceeași cărare dintotdeauna, felul în care îți porți părul îți poate oferi o schimbare dramatică de look. E important să îți faci cărarea în funcție de forma feței, ca să îți evidențiezi cele mai bune trăsături.

Iată câteva sfaturi care te vor ajuta să alegi o cărare care ți se potrivește:

  1. Trebuie să-ți cunoști forma feței

Uită-te în oglindă și vezi ce formă crezi că îți descrie fața: rotundă, ovală, pătrată, inimă sau diamant. Dacă nu ești sigură, întreabă-ți prietenii sau caută pe internet niște exemple.

  1. Experimentează cu toate tipurile de cărări

Cum se întâmplă în cazul tuturor generalizărilor, ce i se potrivește cuiva poate că nu ți se potrivește ție. Încearcă stiluri diferite și asigură-te că ești mulțumită de rezultate.

  1. Fața ovală

 

Dacă ai fața ovală ești norocoasă, fiindcă ți se va potrivi cam orice tip de cărare. Experimentează cărarea într-o parte, pe centru sau în zig-zag.

  1. Fața în formă de inimă

La fața în formă de inimă, chipul e cel mai lat în zona obrajilor, iar bărbia e îngustă. Dacă ai părul lung, cel mai bine ți se va potrivi cărarea pe centru. Dacă ai părul scurt, cărarea într-o parte îți va echilibra trăsăturile.

  1. Fața în formă de diamant

Dacă fruntea și bărbia sunt mai mici comparativ cu restul feței, cărarea într-o parte ți se va potrivi foarte bine, mai ales dacă ai și părul scurt.

  1. Fața pătrată

Pentru un chip mai delicat, alege o cărare într-o parte și breton. Cărarea să înceapă de deasupra arcului sprâncenelor.

  1. Fața rotundă

Optează pentru o cărare într-o parte care să îți evidențieze jumătatea feței care arată cel mai bine. Uită-te în oglindă ca să decizi.

  1. Cărarea pe centru alungește fața

De aceea, se potrivește celor cu fețe mai mici și doar dacă ai părul lung. Dacă ai părul scurt și o față mică, atunci cărarea într-o parte o va subția.

  1. Cărarea într-o parte poate echilibra trăsăturile feței

Asta se întâmplă mai ales dacă ai o față rotundă. Dacă ai părul lung, îți oferă șansă să evidențiezi jumătatea mai frumoasă a feței.

  1. Când să folosești o cărare în zig zag?

Cărarea în zig zag oferă părului volum și e utilă pentru a masca rădăcinile. În rest, îți va face părul mai interesant, dacă vrei să încerci ceva nou.

Citește și:   8 idei de activități romantice pentru ziua îndrăgosiților

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.