Warning: Creating default object from empty value in /home/andreeabanica/public_html/wp-content/themes/voice/include/options/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Cum să-i faci pe părinții iubitului să te placă – Andreea Bănică

Cum să-i faci pe părinții iubitului să te placă

Să îl faci pe băiatul care ţi-a furat inima să se îndrăgostească de tine e una, dar să îi faci pe părinții lui să te adore e cu totul altceva. Iată cum să le câștigi respectul și dragostea!

Să întâlnești părinții partenerului pentru prima dată poate fi emoționant și trebuie să știi cum să te descurci, mai ales dacă mama lui a fost un pic prea protectoare.

Știm că e foarte important să le obții aprobarea, așa că iată câteva moduri prin care îi poți face să te placă:

1. Fii disponibilă

Chiar dacă ești cea mai ocupată persoană de pe pământ, când vine vorba să îi întâlnești sau să participi la un eveniment unde se așteaptă să apari și tu, trebuie să te duci.

2. Fii atentă

Deși nu trebuie să mergi la ei acasă cu daruri extravagante, un buchet de flori sau un coș cu fructe vor arăta că te-ai gândit la ei. Întreabă-ți prietenul ce crede că ar fi mai bine să iei.

3. Nu fi plictisitoare

Vei fi una dintre cele mai plictisitoare persoane pe care le cunosc dacă le oferi răspunsuri banale, generice, când vorbești cu ei. Sigur poți veni cu ceva mai bun decât „Sunt bine, mulțumesc. Dvs. ce mai faceți?”

Citește și:   10 greșeli pe care la fac oamenii la începutul anului

4. Să ai o personalitate puternică și plăcută

E foarte posibil să te întrebe chestiuni mai private. În loc să îi plictisești vorbindu-le despre data nașterii, adresă și vârstă, le poți vorbi despre visurile și pasiunile tale.

5. Arată-le că ești interesată de viața lor

Dacă îți e frică să nu spui ceva greșit, întreabă-i mai multe lucruri despre ei, dar doar dacă ești interesată. Dacă te prefaci vor observa asta și nu vor fi prea încântați.

6. Vorbește pentru tine

Nu-ți lăsa iubitul să răspundă mereu în locul tău sau pe ei să conducă discuția. E important să vadă că ai idei, dar nu trebuie nici să cauți să îți impui punctul de vedere.

7. Nu îi critica

Dacă nu ești de acord cu ceva, exprimă-ți punctul de vedere fără să evidențiezi că părerea lor ți se pare greșită. Fii precaută și lasă-i să câștige – deocamdată.

8. Nu-ți critica partenerul

Dacă ei îl tachinează, lasă-i să se bucure de asta ca o familie. Nu va da bine dacă îl critici și tu.

Citește și:   7 trucuri care îți vor face genele mai lungi

9. Arată-le cât de bine ai ajuns să-ți cunoști partenerul

Când vor simți că vrei tot ce e mai bun pentru fiul lor și că îl iubești, vor începe să aibă încredere în tine.

10. Asigură-i că vor face mereu parte din viața lui

Nu trebuie să îi faci să se simtă că vor fi excluși din viașa partenerului după ce vă căsătoriți. Dacă îi asiguri că veți fi o mare familie fericită, te vor îndrăgi imediat.

11. Cere-le sfatul

Nimic nu îi va flata mai mult decât dacă le ceri niște sfaturi.

12. Arată-le că ai fi o soție bună

Nu sta pur și simplu la masă așteptând ca mâncarea să-ți fie servită. Oferă-te să dai o mână de ajutor la gătit sau la spălatul vaselor, nu înainte de a le cere permisiunea.

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.