Warning: Creating default object from empty value in /home/andreeabanica/public_html/wp-content/themes/voice/include/options/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Cum să cucerești o femeie – Andreea Bănică

Cum să cucerești o femeie

Există câteva moduri simple și eficiente prin care poți impresiona orice fată. Ce e grozav e că orice băiat le poate învăța. Nu e nevoie de un salariu impresionant, ci de un gest simplu, de cele mai multe ori, pentru ca o fată să se topească.

1. Ascult-o și auzi ce are de zis

Sunt două feluri prin care îi poți arăta că o asculți: pune-i întrebări legat de ce ți-a povestit sau menține contactul vizual cu ea. Contactul vizual denotă interes pentru ceea ce spune ea.

2. Aranjează-te și încearcă să fii destul de prezentabil

Deși look-ul casual, neîngrijit e la modă, acesta e afișat într-un mod calculat de băieții care știu cum să fie fermecători. Apreciem efortul.

3. Fă-i complimente

Fetele adoră complimentele. Dacă ești zgârcit la acest capitol, s-ar putea să rămâi singur pentru mult timp.

4. Ignoră-ți telefonul

Când ieși cu fata, nimeni nu ar trebui să mai conteze, nici munca, nici prietenii. Nimic nu e mai rău decât să ieși cu un tip care trebuie să răspundă la mesaje din cinci în cinci minute.

Citește și:   6 greșeli pe care să nu le faci într-o relație

5. Fă-o să se simtă relaxată

Avem nevoie să te porți frumos când ești cu noi. Apreciem gesturile blânde, cavalerești.

6. Nu monopoliza conversația

Fetele vor să fie implicate în conversație – poți face asta punându-i întrebări. Află mai multe despre viața lor. Nu-i vorbi, vorbește cu ea.

7. Cere-i părerea și arată că ești interesat sincer

Cel mai îngrozitor este tipul care știe tot, care nu pune niciodată întrebări. Un fel de Hercule, Einstein și Homer Simpson la un loc. Băieții fermecători vor și respectă opinia fetelor.

8. Nu vorbi urât

Bine, e scuzabil dacă se întâmplă o dată sau de două ori. Altfel devine dubios. Vorbește pe un ton jos și ai grijă să te comporți ca un domn.

9. Respect-o

Femeile nu îți sunt inferioare, ci egale. Dacă vrei să impresionezi o fată, va trebui să-i arăți puțin respect și să renunți la glumele sexiste.

10. Fii deschis

Pentru un băiat e probabil greu să fii deschis și sincer în legătură cu tine. A-ți dezvălui sufletul însă denotă încredere în noi.

Citește și:   8 idei de activități romantice pentru ziua îndrăgosiților

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.