Warning: Creating default object from empty value in /home/andreeabanica/public_html/wp-content/themes/voice/include/options/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
6 lucruri pe care ar trebui să le ții SECRET – Andreea Bănică

6 lucruri pe care ar trebui să le ții SECRET

Sunt câteva lucruri care merită să fie ținute întodeauna secret. Să vorbești despre ele – oricât de mult ți-ai dori – nu îți va aduce nimic bun.

Iată care sunt cele mai importante lucruri pe care trebuie să le ții doar pentru tine:

1. Nu te lăuda cu activitățile caritabile pe care le-ai făcut. Cea mai mare calitate este să faci fapte bune fără să aștepți recunoștintă. Să vorbești despre aceste gesturi te poate face să pari arogant. Până la urmă, de ce le faci? Din altruism sau pentru a primi apreciere?

2. Nu dezvălui niciodată secrete despre stilul tău de viață. Nu are nici un rost să te lauzi cu informații despre cum merge dieta ta, despre faptul că îți place să dormi dimineață până târziu sau despre relațiile tale intime. Dacă vorbești cu ceilalți despre aceste lucruri doar pentru amuzament, atunci chiar nu are rost să le faci publice. Nevoia de îi impresiona pe cei din jur și de a fi lăudat este un semn de dezechilibru emoțional.

3. Un alt lucru care merită să fie ținut ascuns sunt acele momente când ai dat dovadă de curaj sau eroism. Cu toții trebuie să facem față, zi de zi, diverselor provocări ale vieții, atât cu lumea exterioară cât și cu cea interioară, cu gândurile noastre.

4. Nu impărtăși niciodată viziunea ta despre Univers, despre viață, religie și moarte. Este doar punctul tău de vedere, nu adevărul absolut, obiectiv. Foarte rar cineva va avea vreun avantaj de pe urmă filosofiei tale de viață.

5. Nu folosește la nimic să vorbești cu alții despre conflictele sau problemele care sunt în familia ta. Cu cât divulgi mai puține lucruri, cu atât ești mai puternic. Asemenea probleme se rezolvă întotdeauna în intimitatea casei tale. Cu cât te plângi mai mult unor persoane din afară, cu atât mai greu îți va fi să îți revii.

6. Nu vorbi despre lucrurile urâte pe care ceilalți le-au spus sau făcut. Așa cum îți murdărești hainele, îți poți murdări sufletul și mintea. Persoana care povestește cu lux de amănunte, de îndată ce a ajuns acasă, toate lucrurile mărunte, prostești pe care le-a auzit nu este cu nimic mai diferită și mai bună de aceea care uită să își scoată pantofii după ce a trecut pragul ușii.

Citește și:   Cum să-i faci pe părinții iubitului să te placă

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.