Warning: Creating default object from empty value in /home/andreeabanica/public_html/wp-content/themes/voice/include/options/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
10 filme de dragoste în care actorii au format un cuplu – Andreea Bănică

10 filme de dragoste în care actorii au format un cuplu

De multe ori, chimia pe care o vedem între actorii este una foarte reală! Află care au fost cele mai frumoase povești de dragoste de pe platourile de filmare!

Te-ai întrebat vreodată cum de le vine atât de ușor actorilor să se sărute sau să interpreteze „iubirea”? Ei bine, de multe ori nu trebuie să se prefacă pentru că iubirea personajelor lor trece dincolo de scenariu.

Iată câteva filme în care actorii nu pretindeau că se iubesc – chiar aveau relații adevărate.

1. Days of Thunder, 1990

Tom Cruise a întâlnit-o pe Nicole la începutul carierei acesteia, pe când ea avea păr roșcat ondulat și nu a mai vrut să o lase să plece.

2. Gigli, 2003

Ricki (Jennifer Lopez), o ucigașă ce ura bărbații, se îndrăgostește de carismaticul Larry (Ben Affleck). Jennifer s-a îndrăgostit și ea de Affleck, iar cei doi au avut o relație în timpul filmărilor.

3. Vicky Cristina Barcelona, 2008

În film, Penelope Cruz și Javier Bardem au interpretat un cuplu căsătorit neobișnuit. A existat pasiune adevărată între ei, iar mai târziu s-au căsătorit în realitate.

4. The Apartament, 1996

În timpul filmărilor s-a format cuplul dintre italianca Monica Bellucci și Don Juan-ul francez Vincent Cassel, unul dintre cele mai frumoase din lumea cinematografică.

Citește și:   7 semne că se iubește numai pe el

5. The Rum Diary, 2010

Acesta a fost un film crucial în viața lui Johnny Depp, fiindcă el și personajul său s-au îndrăgostit de Amber Hear. După filmări, el a cerut-o în căsătorie, părăsind-o pe Vanessa Paradis după o relație de 14 ani.

6.Mr. & Mrs. Smith, 2005

Mai e nevoie să spunem ceva? Știm cu toții cum a evoluat povestea: 12 ani de căsătorie și 3 copii (plus cei adoptați).

7. Alfie, 2004

Relația dintre Sienna Miller și Jude Law s-a desfășurat în realitate la fel de fulgerător ca cea de pe ecran.

8. Cruel Intentions, 1999

A existat o chimie foarte puternică între Reese Witherspoon și Ryan Phillippe.

9. Step Up, 2006

Mulți dintre noi am revăzut Step Up fiindcă ne dădea chef de dans și datorită privirilor iubitoare dintre Channing Tatum și Jenna Dewan. Actorii sunt acum căsătoriți și își cresc fetița.

10. The Amazing Spider-Man, 2012

”Spidey” Andrew Garfied, la fel ca și personajul său, a căzut în fermectoarea plasă a actriței Emma Stone. Cei doi sunt încă într-o relație.

Citește și:   10 imagini emoționante care arată ce înseamnă adevărata dragoste

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.