Warning: Creating default object from empty value in /home/andreeabanica/public_html/wp-content/themes/voice/include/options/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Cum să ai gene lungi și voluminoase – Andreea Bănică

Cum să ai gene lungi și voluminoase

Foarte multe femei pun accentul pe ochi atunci când își aleg machiajul. Se spune că ochii sunt oglinda sufletului și de aceea este bine să îți evidențiezi privirea ori de câte ori ai ocazia.

Pe lângă machiajul pleoapelor, genele sunt un element care atrag foarte multă atenție și pot să-ți dea un farmec aparte atunci când le acorzi importanța pe care o merită.

Dacă vrei să ai gene lungi și voluminoase, iată câteva trucuri care îți vor fi de ajutor:

1. Folosește vitamina E
Vitamina E stimulează creșterea genelor. Același efect îl are și uleiul de ricin. Le poți achiziționa din orice farmacie și se pot aplica pe gene cu ușurință cu ajutorul unui bețișor de urechi ori cu o periuță curată. Aplică câteva picături pe gene seara, înainte de culcare și rezultatele nu vor întârzia să apară.

2. Folosește pudra de talc
Dupa primul strat de rimel, aplică pudră de talc pe gene și aplică apoi un al doilea strat de rimel. În acest mod, genele tale vor fi de două ori mai voluminoase.

3. Curbează-ți genele
Înainte de a aplica rimel, folosește o catapultă de gene pentru a-ți curba genele.

4. Masează pleoapele
Prin masarea pleoapelor vei stimula circulația sângelui, iar acest lucru îmbunătățește procesul de creștere al genelor. Masează-ți zilnic pleoapele timp de 10 minute pentru a avea gene mai lungi.

5. Demachiază-te în fiecare seară
Demachierea e un proces foarte important. Nu dormi niciodată cu machiaj pe față! Dacă nu înlături rimelul înainte de a merge la somn, riști să-ți rupi genele. Cel mai bine ar fi să folosești un demachiant pentru produse waterproof ca să fii sigură că vei îndepărta orice urmă de machiaj.

6. Din când în când, ia o pauză de la machiaj
Chiar dacă utilizezi rimel de înaltă calitate, acesta conține componente chimice. Dă genelor o pauza de la machiaj cel puțin o dată sau de două ori pe săptămână. Acest lucru va facilita reînnoirea lor naturală.

Citește și:   8 trucuri formidabile pentru un machiaj uluitor

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.