Warning: Creating default object from empty value in /home/andreeabanica/public_html/wp-content/themes/voice/include/options/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Ce spune lungimea părului despre tine – Andreea Bănică

Ce spune lungimea părului despre tine

Cum arată părul tău? Vezi ce spune tunosoarea ta despre tine!

Parul frumos unul dintre cele mai puternice atuuri ale unei femei cochete, iar îngrijirea lui ocupă este unul dintre atuurile fiecarei femei cochete, motiv pentru care aspectul lui ar trebui să prezinte o importanță deosebită pentru orice reprezentantă a sexului frumos.

Dacă sănătatea părului sau culoarea acestuia spun multe despre tine, la fel o face și tunsoarea. Până la urechi, până la umeri, scurt, mediu sau lung – adevărul e că părul e una dintre trăsăturile care ne definesc cel mai bine. Stilul părului tău e o reflecție a personalității.

Iată ce spune acesta despre tine:

1. Tunsoare pixie sau păr foarte scurt
Ești o persoană încrezătoare, sociabilă, plăcută și îți place să flirtezi. Te împrietenești foarte ușor cu oamenii noi. Îți plac slujbele care îți permit să-ți scoți în evidență inteligența și știi cum să faci față problemelor cu integritate și stăpânire de sine, deși uneori acționezi fără să te gândești la consecințe.

2. Tunsoare bob sau păr până deasupra umerilor
Ești o persoană directă, care spune adevărul chiar și atunci când e dureros. Poți găsi un echilibru între viața personală și profesională. Ești neînfricată și organizată. Nu suporți rutina, nu ai complexe și îți place să încerci lucruri noi. Și tu acționezi uneori fără să gândești foarte clar consecințele.

Citește și:   10 secrete de frumusețe care îți vor rezolva problemele pielii

3. Lob sau păr până la umeri
Ești fericită cu aspectul tău feminin, elegant și sofisticat. Îți place să comunici, iar frumusețea ta naturală atrage pe toată lumea. Îți plac provocările și proiectele noi și ești expertă în a-ți face noi prieteni și în a-i păstra.

4. Păr lung sau foarte lung
Ești foarte atentă, răbdătoare și visătoare. În ceea ce privește dragostea, cauți o relație de lungă durată și oferi totul, dar ești și foarte selectivă și pretențioasă cu partenerul. Lupți pentru visurile tale și faci toate lucrurile posibile și imposibile pentru a-ți atinge scopurile. Perseverența ta te va ajuta să obții tot ce vrei.

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.