Ce culoare de ruj ți se potrivește în funcție de zodie

Dacă ești pasionată de zodii, știi probabil trăsăturile, obiceiurile și ciudățeniile fiecăreia dintre ele.  Iată ce spun astrele și în legătură cu rujul pe care ar trebui să-l folosești:

1. Berbec


Această zodie este caracterizată de încredere și îndrăzneală, atât în afaceri cât și în dragoste. Cel mai potrivit ruj pentru nativele Berbec este cel roșu, cu textură cremoasă.

2. Vărsător


Cei născuți în această zodie sunt originali, îndrăzneți și, de multe ori, geniali. Nativele ar trebui să îndrăznească să fie diferite și să folosească nuanțe neobișnuite de albastru, mov și roz.

3. Rac


Nativele probabil că își urăsc zodia uneori – toate emoțiile, toată nevoia de îngrijire… Lor li se potrivesc cel mai bine nuanțele de mov și cele clasice de roz, care poartă parcă amprenta timpului.

4. Capricorn


Această zodie este elegantă, profesionistă și orientate spre atingerea scopurilor. Nativelor li se vor potrivi mereu nuanțele nud pale sau mai închise, deși ar putea să aleagă și un ruj mat roz cărămiziu.

Citește și:   11 secrete care le ajută pe franțuzoaice să fie recunoscute în toată lumea

5. Scorpion


Oamenii sunt atrași de cei din această zodie, deoarece sunt niște persoane foarte intense. Nativelor le plac nuanțele închise, de vampă, cu o finisare mată sau cu puțină strălucire în centru.

6. Gemeni


Gemenii sunt versatili, spontani și curioși, iar nativele sunt atrașe de nuanțe proaspete care să le evidențieze această curiozitate. Ele ar trebui să aleagă rujuri de un roz strălucitor.

7. Balanță


Sunt persoane grațioase, care privesc lucrurile din perspective diferite. Nativele zodiei ar trebui să încerce nuanțe feminine, precum cea a fructelor de pădure sau rozul. Acestea sunt adorabile, la fel ca o persoană pe care o cunoaștem, nu?

8. Săgetător


Săgetătorii sunt persoane aventuroase, ambițioase, pline de energie și atletice. S-ar putea să fie unii dintre cei mai veseli oameni pe care îi cunoști. Pentru a-ți scoate în evidență această personalitate, alege un ruj de un roz strălucitor sau fuchsia neon, cu o finisare strălucitoare sau de satin. Ar fi perfect pentru o nativă Săgetător.

Citește și:   Cum să-ți albești dinții în mod natural

9. Pești


Nativii acestei zodii sunt adesea empatici, creativi și buni coechipieri. Nativele ar trebui să poarte rujul de care simt că au nevoie, în nuanțe cât mai naturale.

10. Leu


Leii sunt lideri înnăscuți și persoane cărora le place luxul. Leoaicele ar trebui să aleagă un ruj în nuanțe de roșu portocaliu, coral sau piersică. Dacă rujul este strălucitor, cu atât mai bine.

11. Fecioară


Nativelor Fecioară nu le plac rujurile care se șterg după prima înghițitură de apă. Ele sunt feminine și foarte organizate. În materie de rujuri, ar trebui să aleagă unele de culoarea piersicii sau a coralului, în nuanțe mate.

12. Taur


Nativele Taur sunt destul de naturale, așa că ar trebui să aleagă un ruj nud, roz deschis, care să-i complementize pielea și stilul, fără să atragă prea mult atenția asupra buzelor.

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.