Warning: Creating default object from empty value in /home/andreeabanica/public_html/wp-content/themes/voice/include/options/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Care sunt diferențele între cremele cu pigment – Andreea Bănică

Care sunt diferențele între cremele cu pigment

Ești curioasă ce tip de cremă de față pigmentată ți se potrivește? Află care sunt diferențele dintre BB cream, CC cream, DD cream, EE cream și PP cream!

Cremele BB au devenit foarte populare într-un timp foarte scurt. Au fost create pentru a îmbunătăți pielea afectată de procedurile cosmetice. În ultimii ani au apărut și creme CC, DD, PP, EE.

Iată care sunt diferențele dintre ele:

1. Cremele BB

Prescurtarea vine de la „beauty balm” (=balsam de frumusețe). Hidratează fața și calmează iritațiile, fiind potrivită pentru orice tip de piele.

2. Cremele CC

Prescurtarea vine de la „color control”. Aceste crème au fost create pentru a calma pielea roșie, iritată. Conțin ingrediente care îți fac pielea să pară proaspătă și îi oferă o textură fină, uniformă. Nu sunt cea mai bună opțiune pentru cele cu ten gras sau cu probleme.

3. Cremele DD

Prescurtarea vine de la „daily defense” (=apărare zilnică). Ele îți protejează pielea de razele soarelui, dar nu ar trebui folosite prea des fiindcă pot bloca porii. Sunt cel mai eficiente pentru femeile mai în vârstă.

4. Cremele PP

Citește și:   8 greșeli de machiaj pe care trebuie să înveți să le eviți în 2018

Cremele „pink perfect” (=roz perfect) sunt baze pentru machiaj. Particulele de silicon netezesc și uniformizează pielea. Sunt potrivite pentru toate tipurile de ten, dar ar trebui să fie folosite numai împreună cu alte produse.

5. Cremele EE

EE vine de la „extra exfoliation”. Aceste creme îndepărtează celulele moarte, protejează pielea de razele soarelui și o hidratează. Unele dintre ele combină protecția împotriva luminii ultraviolete cu protecția împotriva acneei. Nu sunt făcute pentru a fi folosite prea des și nu sunt recomandate celor cu piele subțire sau sensibilă.

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.