8 trucuri pentru a-ți accentua privirea

Femeile adoră să se machieze! Pe lângă rezultatul final care le face să aibă mai multă încredere de sine, întreg procesul este o bucurie. Cel mai frumos este atunci când nu ești pe fugă și ai timp să aplici toate trucurile pe care le-ai citit și să încerci toate secretele make-up artiștilor. Ar fi minunat dacă am avea toate timpul necesar pentru a ne aranja astfel încât să ne simțim ca scoase din cutie.

Dacă ești mereu pe fugă și nu ai timp să respecți toți pașii unui machiaj ca la carte, cel mai bine ar fi să te concentrezi pe zonele care atrag cea mai multă atenție, ochii.

8 trucuri pentru a-ți accentua privirea:

1. FOLOSEȘTE ILUMINATOR

Iluminatorul este un produs care oferă oricărui tip de machiaj strălucirea ce face tenul să pară luminos și curată. Conturează colțurile interioare ale ochilor și sprâncenele pentru a avea o privire expresivă.

2. DEFINEȘTE SPRÂNCENELE

Citește și:   5 tehnici de machiaj pe care ar trebui să le stăpânească orice femeie

Evidențiază subtil sprâncenele cu ajutorul unui creion, pentru că niște sprâncene bine conturate sunt esențiale pentru a avea un machiaj perfect.

3. SMOKY EYES

Acest tip de machiaj este foarte ușor de realizat, pentru că nu necesită foarte multă precizie. Este potrivit oricărei ocazii și scoate ochii în evidență foarte plăcut.

4. FOLOSEȘTE CREION ALB

Aplicat pe linia apei, creionul alb face ochii să pară mai mari și mai expresivi. Este un truc simplu și de efect!

5. APLICĂ UN RUJ NUDE

Poate că nu înțelegi legătura, însă atunci când ai un machiaj natural pe buze, toată atenția privitorilor se concentrează pe ochi.

6. ALUNGEȘTE GENELE

Aplică rimelul în zig-zag pentru a crea iluzia de gene mai lungi.

7. DEFINEȘTE PRIVIREA CU AJUTORUL TUȘULUI

Tușul este alături de ruj cel mai bun prieten al machiajului. Testează mai mule modalități de aplicare și perfecționează tipul de codiță care te avantajează. Nu vei putea trece neobservată.

Citește și:   10 tehnici de machiaj care îți vor face viața mult mai ușoară

8. CURBEAZĂ GENELE

Folosește un ondulator pentru gene pentru a le curba. În acest fel, vei avea o privire seducătoare.

Lasă un răspuns