Warning: Creating default object from empty value in /home/andreeabanica/public_html/wp-content/themes/voice/include/options/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
8 greșeli de machiaj pe care trebuie să înveți să le eviți în 2018 – Andreea Bănică

8 greșeli de machiaj pe care trebuie să înveți să le eviți în 2018

Femeile adoră machiajul pentru că le fac să fie frumoase și încrezătoare, dar uneori se întâmplă să mai apară și greșeli. Iată câteva care s-ar putea să îți strice nu numai machiajul, ci și ziua:

1. Depozitarea produselor de machiaj în baie

E normal ca femeile să-și păstreze produsele și pensulele de machiaj în baie, deoarece multe dintre ele se aranjează în această cameră. Totuși, băile noastre sunt niște locuri umede, perfecte pentru infectarea cu bacterii. Dacă produsele de machiaj sunt păstrate în baie, bacteriile se împrăștie pe ele și e foarte probabil să ajungă pe fața ta. Pentru a evita asta, ține produsele de machiaj într-un loc uscat – și nu în baie.

2. Aplici prea multă pudră pe față

E bine să aplici pudră pe față ca să acorzi machiajului o finisare mată, dat dacă aplici prea multă fața ta nu va mai părea naturală și, mai mult decât atât, va părea că ai câțiva ani în plus. Pudra se strânge de obicei între riduri și liniile fine, dar poți evita asta aplicând pudra pe zona T și pe obraji. Optează pentru una transparentă.

Citește și:   7 pași simpli pentru un machiaj rapid

3. Ochi prea accentuați

Machiajul tău nu e complet dacă nu aplici dermatograf, dar trebuie să gte asiguri că nu exagerezi în încercarea de a-ți face ochii să pară mai mari. Efectul pe care îl vei obține va fi unul opus, iar ochii tăi vor semăna cu cei ai unui ursuleț panda.

4. Nu aplici rimel

Multe femei sar peste aplicarea rimelului, iar acesta e motivul pentru care machiajul lor nu pare finisat. Rimelul îți luminează ochii și te face să ai o privire definită. Asigură-te că aplici măcar un strat de rimel și nu exagera, dacă nu vrei să ai niște gene cu aspect de păianjen.

5. Nu îți cureți pensulele de machiaj

Ca și fața ta, pensulele de machiaj au nevoie de o curățare regulată, deoarece pee le pot să ajungă germeni, bacterii, praf. Dacă te machiezi în fiecare zi, curăță-ți pensulele o dată pe săptămână. Dacă te machiezi din când în când, curăță-le o dată la două săptămâni.

Citește și:   12 trucuri esențiale de frumusețe care fac viața femeilor mai ușoară

6. Încerci fondul de ten pe spatele palmei

Culoarea mâinii este destul de diferită de cea de pe restul corpului, așa că nu ar trebui să încerci fondul de ten pe spatele palmei. Aplică-l pe linia maxilarului și pe obraz și alege nuanța cea mai apropiată de cea a gâtului și feței.

7. Dormi cu machiajul aplicat

Pielea noastră trece printr-un process de regenerare noaptea. Dacă dormi cu machiajul aplicat, porii tăi se vor închide, îți vor apărea coșuri, iar pielea ta va îmbătrâni. Asigură-te că te demachiezi cum trebuie înainte de a merge la culcare.

8. Folosești rimel rezistent la apă

Un rimel rezistent la apă este foarte util atunci când activitățile pe care le ai ar putea duce la întinderea rimelului, dar îți poate usca genele dacă îl folosești în fiecare zi. Mai mult decât atât, genele tale vor fi mai scurte și se vor rupe foarte ușor.

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.