Warning: Creating default object from empty value in /home/andreeabanica/public_html/wp-content/themes/voice/include/options/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
8 greșeli de machiaj pe care le fac femeile – Andreea Bănică

8 greșeli de machiaj pe care le fac femeile

Femeile sunt pasionate de tot ceea ce înseamnă machiaj și trucuri de frumusețe. Foarte mult din timpul pe care îl petrec online este dedicat subiectelor din această sferă, pentru că încearcă să fie tot timpul la curent cu noile tendințe. Fie că ești adepta unui machiaj natural și încerci doar să-ți evidențiezi trăsăturile, fie că îți dorești un make-up care să ascundă imperfecțiunile, sunt câteva greșeli pe care trebuie să le eviți cu orice preț.

Iată 8 greșeli de machiaj pe care le fac cele mai multe dintre femei:

1. Aleg un fond de ten nepotrivit

Asigură-te că testezi fondul de ten în lumină naturală pentru a nu alege o nuanță nepotrivită. Cea mai bună modalitate prin care să testezi produsul este să îl aplici pe linia maxilarului.

2. Își conturează sprâncenele excesiv

Sprâncenele au capacitatea de a reconstrui total fizionomia cuiva, de aceea e esențial să le pensezi și să le aranjezi într-o formă cât mai apropiată de cea naturală. Concentrează-te pe definirea subtilă a arcului sprâncenelor și pe umplerea golurilor. Nu folosi niciodată prea mult produs și alege întotdeauna aceeași nunață de fard/creion pe care o are și părul tău.

Citește și:   Cum să te machiezi în funcție de CULOAREA OCHILOR

3. Conturează ochii fără a ține cont de forma lor

Nu există nicio formă de ochi care să nu poată fi evidențiată de o codiță de tuș bine definită. Dacă ai impresia că ție nu îți stă bine este probabil pentru că nu ai exersat suficient pentru a găsi forma ideală pentru tine. Aplică tușul cu ochii deschiși pentru a avea mai multă precizie și începe cu linii subțiri.

4. Nu conturează buzele înainte de a aplica rujul

Rujul nu va rezista pe buze dacă nu aplici mai întâi o bază. Folosește un creion într-o nunanță apropiată rujului și conturează subtil, fără a depăși linia buzelor.

5. Aplică prea mult fard de obraz

Mai puțin înseamnă întotdeauna mai mult. Alege un blush într-o nuanță care se potrivește cu tonul pielii tale și estompează bine cu o pensulă.

6. Nu difuzează machiajul

Fie că e vorba de fardul de contur sau de cel de ochi, trebuie să difuzezi întotdeauna cu multă atenție pentru a evita dungile inestetice.

Citește și:   Cum să-ți albești dinții în mod natural

7. Nu aplică anticearcănul corect

Când vine vorba de corector trebuie să alegi o nunață cu un ton mai deschis decât cea a fondului de ten. Pentru a ascunde cearcănele, aplică produsul în formă de triunghi, apoi tapotează ușor.

8. Aplică prea mult iluminator

În cantitatea nepotrivită, iluminatorul poate face fața să fie prea uleioasă. Concentrează-te pe colțurile interioare ale ochilor, pe pomeți și pe partea de sus a arcului lui Cupidon, evitând zona T.

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.