Warning: Creating default object from empty value in /home/andreeabanica/public_html/wp-content/themes/voice/include/options/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
7 trucuri pentru a arăta bine fără machiaj – Andreea Bănică

7 trucuri pentru a arăta bine fără machiaj

Strălucește în fiecare zi! Aceste trucuri te vor ajuta să arăți nemaipomenit fără efort!

De multe ori, femeiele au mai multă încredere în ele atunci când poartă machiaj. Deși arăți mai bine atunci când eși aranjată, adevărata frumusețe vine din interior și ar trebui să ai mai multă grijă de tine, sănătate și sufletul tău ta pentru a radia atât pe interior, cât și pe exterior.

Poţi folosi machiajul pentru a-ți evidenția trăsăturile sau pentru a-ți ascunde imperfecțiunile ori poți încerca să arăți bine fără machiaj, respectând anumite reguli:

1. Îngrijește-ți corpul și fața

Rutina de îngrijire a feței trebuie să cuprindă curățarea, exfolierea, tonifierea și hidratarea. Spală-te pe față de două ori pe zi, folosește o cremă cu factor de protecție ridicat și produse adecvate tipului tău de piele.

2. Odihnește-te

E nevoie de cel puțin 6-8 ore de somn zilnic pentru a combate oboseala și stresul. În plus, bea multă apă și evită băuturile carbogazoase.

3. Ai grijă la alimentație

Pentru o față luminoasă, consumă legume și fructe pentru vitaminele și minerale conținute, dar și carne slabă și cereale integrale.

Citește și:   Ce trebuie să știi ca să te machiezi corect

4. Fă mult sport

Sportul ajută la menținerea greutății dorite și la tonifierea corpului. De asemenea, un ritm activ îmbunătățește circulația sanguină, ceea ce este esențial pentru o piele sănătoasă.

5. Caută o coafură potrivită

Alege o tunsoare în funcție de forma feței tale și de tipul de păr, ca să te asiguri că îți ies în evidență cele mai frumoase trăsături. Pentru un păr sănătos și strălucitor, aplică în fiecare săptămână o mască.

6. Fii atentă la detalii

Un detaliu foarte important este forma sprâncenelor, care trebuie aleasă în funcție de forma feței. Ai grijă să le menții îngrijite și bine conturate.

7. Zâmbește!

Oricine arată mai bine atunci când zâmbește, iar zâmbetul este considerat cel mai bun accesoriu al femeilor.

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.