Warning: Creating default object from empty value in /home/andreeabanica/public_html/wp-content/themes/voice/include/options/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
7 pași simpli pentru un machiaj rapid – Andreea Bănică

7 pași simpli pentru un machiaj rapid

Ești mereu pe fugă, dar vrei să fii ca scoasă din cutie cu fiecare ocazie? Iată care sunt cei mai importanți pași!

Multe dintre noi decidem să mai dormim 20 de minute în loc să ne trezim și să ne aranjăm. Din fericire, există câteva trucuri simple pentru a te asigura că ești și odihnită și că ai și timp pentru a te face frumoasă:

1. Îndrăznește să fii cutezătoare și naturală
Poate crezi sau nu, dar multe femei își dau numai cu ruj, economisind astfel vreo zece minute. Dacă ai suficient curaj pentru a face asta, să știi că puțin ruj te poate ajuta foarte mult.

2. Păstrează dermatograful pentru ocazii speciale
Arăți mult mai natural fără dermatograf, iar fiindcă aplicarea corectă a acestuia necesită puțin timp, ar fi o idee să îl păstrezi numai pentru ocaziile speciale. Ca să nu ai ochi obosiți, dă-ți cu puțin rimel pe gene.

3. Folosește crema bronzantă
Aceasta îți poate revitalize instant fața, fără să fie nevoie de alte produse. Aplic-o pe pomeți, pe frunte și pe marginile feței. Astfel vei avea o structură osoasă mai bine definită.

Citește și:   7 GREȘELI pe care ar trebui să le eviți când te MACHIEZI singură

4. Nu te mai complica folosind pensule
Îți va lua mult timp să cauți prin geanta de machiaj pensula potrivită pentru fiecare produs. Cu cât vei aplica mai multe produse cu degetul, cu atât rutina ta se va simplifica.

5. Scapă de obiectele vechi pe care nu le mai folosești
Dacă ai în geanta de machiaj zece rujuri pe care nu le-ai mai purtat de peste un an, ar putea fi timpul să le arunci. Scapă de tot ceea ce nu mai folosești, indiferent dacă produsele respective au fost ieftine sau scumpe.

6. Separă-ți produsele de machiaj
Multe fete au anumite produse pe care le folosesc zilnic și altele pe care le folosesc când vor să se ferchezuiască. E absolut necesar să le separi în două genți de machiaj.

7. Fii simplă
Dacă nu ești vreo actriță, cântăreață sau model (cazuri în care probabil că te-ar machia un profesionist), nu e nevoie să petreci o oră la machiaj în fiecare dimineață. 10-20 de minute sunt suficiente.

Citește și:   Ce greșeli faci când aplici fondul de ten

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.