7 greșeli care îți afectează genele

Vrei să ai o privire seducătoare? Iată ce trebuie să eviți!

Fiecare femeie visează la niște gene extraordinare și la o privire seducătoare, dar unele lucruri pe care le facem pentru a le obține ne fac mai mult rău.

Iată care sunt obiceiurile pe care ar trebui să le eviți:

1. Folosirea prea frecventă a aparatului pentru curbat genele

Deși acesta îți va oferi rezultate minunate, trebuie să ai destulă grijă când îl folosești. E de ajuns dacă strângi ușor genele la bază, la mjloc și spre vârfuri ca să arăți minunat.

2. Folosești în fiecare zi rimel rezistent la apă

Pentru a îndepărta un astfel de rimel e nevoie de produse mult mai dure de demachiere, care nu sunt neapărat sănătoase pentru genele tale. De aceea e recomandat să îl folosești doar atunci când e absolute necesar.

3. Nu te demachiezi

Oricât de obosită ai fi după o zi grea, fă un efort și du-te la baie să te speli pe față! Pielea și genele tale (care sunt rigide din cauza mascarei și se pot rupe ușor, de aceea, în timpul somnului) îți vor mulțumi pentru asta.

Citește și:   5 tehnici de machiaj pe care ar trebui să le stăpânească orice femeie

4. Te bazezi doar pe demachiant

Demachiantul nu elimină complet rimelul. Este necesar să te speli pe față înainte de a-l aplica. Încearcă și apoi verifică dischetele demachiante.

5. Nu poți sta fără gene false

Deși genele false îți oferă privirea impresionantă pe care un rimel obișnuit nu și-o poate da, lipiciul aplicat la baza genelor s-ar putea să distrugă rădăcinile sănătoase. Pentru a evita genele deteriorate, folosește gene false doar la ocazii.

6. Nu îți schimbi rimelul.

E important să îți amintești să schimbi rimelul o dată la 2-3 luni. Utilizarea unei mascara vechi poate duce la infecții oculare și poate afecta genele.

7. Nu te porți prea delicat cu genele tale.

Aplicarea și îndepărtarea rimelului trebuie să fie făcute cu multă grijă. Fiindcă adesea uităm de asta și nu ne tratăm tenul cu suficientă delicatețe, genele se pot rupe ușor.

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.