Warning: Creating default object from empty value in /home/andreeabanica/public_html/wp-content/themes/voice/include/options/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
7 alimente care fac minuni pentru tenul tău – Andreea Bănică

7 alimente care fac minuni pentru tenul tău

Uită de cremele scumpe care nu dau rezultate! Ai cele mai bune remedii în bucătăria ta!

Toată lumea vrea o piele frumoasă, dar uneori e greu să o obții. Produsele de îngrijire a pielii pot fi costisitoare și vin cu o mulțime de efecte scundare. Uită de cremele neîntemeiat de scumpe – există niște soluții simple, eficiente și naturale pentru a avea o piele strălucitoare:

1. Bananele
Bananele conțin mult potasiu și sunt bune pentru hidratare. Ele au și multă vitamina B, care protejează pielea de îmbătrânire.

2. Mierea
Mierea e bogată în antioxidanți care nu numai că îți curăță pielea, dar o și protejează de bacteriile dăunătoare. Îți poți pune miere crudă pe față ca să creezi o mască – las-o câteva minute, apoi spală-te. Pielea va fi mai delicată și mai strălucitoare.

3. Merele
Merele sunt bogate în Vitamina C, care îți tonifică pielea. Ele pot preveni și producerea de radicali liberi, care cauzează îmbătrânirea preamatură. Poți să mănânci un măr pe zi sau să aplici sucul fructului pe față, lăsându-l zece minute înainte de a te clăti.

Citește și:   5 măști naturale care îți vor salva tenul

Ascultă noua mea piesă:


4. Ciocolata neagră
Ciocolata neagră e bogată în antioxidanți care hrănesc și hidratează pielea. Oamenii care o consumă regulat nu au mari probleme cu uscrea pielii. E suficient să mănânci o bucățică pe zi, iar înfățișarea ta va fi îmbunătățită.

5. Ouăle
E bine pentru pielea ta să consumi ouă sau să-ți aplici o mască de ouă pe față. Ele sunt o sursă excelentă de vitamina A, care ajută pielea deteriorată să se repare.

6. Varză
Varza este o sursă excelentă de luteină și zeaxantină. Acești nutrienți absorb radicalii liberi care pot dăuna pielii. În plus, e o sursă grozavă de vitamina A și C, care îți hrănesc și îți hidratează pielea.

7. Rozmarin
Dacă ești în căutarea unei plante care să-ți ajute pielea, rozmarinul e ceea ce îți trebuie. Ca și altele, rozmarinul e plin de antioxidanți care te ajută să ai o piele sănătoasă. Rozmarinul îți protejează pielea și de efectele dăunătoare ale soarelui.

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.