Warning: Creating default object from empty value in /home/andreeabanica/public_html/wp-content/themes/voice/include/options/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
5 TRUCURI de machiaj pe care nu le-ai știut până acum – Andreea Bănică

5 TRUCURI de machiaj pe care nu le-ai știut până acum

Vechii greci și chinezi au trebuit să aplice tone de pulbere din plumb și oțet pentru a obține un ten palid. Urmele acestei pulberi de albire au fost găsite în timpul multor descoperiri arheologice.

Și totuși, credem că există multe opțiuni mai ușoare și mai sănătoase pentru a te face să arăți ca o zeiță superbă grecească sau o frumusețe elegantă chineză în orice zi a săptămânii.

1. Spune „nu” luminii naturale

Sursa de lumină naturală într-o cameră este, desigur, foarte importantă, dar în ciuda părerilor populare, iluminatul natural nu este neapărat esențial pentru a face un machiaj reușit.

Lumina naturală este refracționată de geamul ferestrei și îți luminează fața. Acest lucru îi conferă pielii un ton plictisitor și rece și evidențiază imperfecțiunile care ar fi fost mai puțin vizibile altfel. Vei dori cu siguranță să le acoperi când le vei vedea, dar în cele din urmă, te vei alege cu o mulțime de machiaj pe față și o stare proastă.

Citește și:   10 trucuri de frumusețe pe care nu te-ai fi gândit să le încerci

Te sfătuim să investești într-o oglindă de machiaj cu becuri în jurul ei. Acest tip de lumină va cădea frontal pe fața ta și va evidenția fiecare parte a acesteia în mod egal. Alege becurile cu temperaturi neutre fără tonuri galbene sau albastre.

2. Ia niște pensule de pictură

În afară de magazinele de cosmetice, periile sintetice pot fi găsite în magazinele de artă. Prețul lor va fi, de asemenea, mult mai mic comparativ cu mărcile profesionale de machiaj.

O perie cu unghi drept este grozavă pentru sprâncene. O perie ovală mică, poate fi utilizată pentru aplicarea rujului fără urme de fire de par, iar una mai mare te va ajuta să aplici un luciu de buze. Periile pătrată plate sunt utile pentru un retuș final pentru a corecta orice greșeală sau pentru a face ca liniile de fard de obraz să apară mai puțin clare.

3. Aplică balsam de păr pe periile de machiaj

Citește și:   7 obiceiuri ZILNICE care îți fac pielea mai frumoasă

Ai grijă de părul tău, deci de ce să nu faci același lucru pentru periile naturale? Părul lor fin are nevoie de la fel de multă grijă. De obicei, balsamul merge împreună cu produse pentru curățarea pensulei dacă îl cumperi. Dar dacă nu, poți folosi orice produs profesionist de păr.

Un balsam este un produs de curățare mai puțin agresiv și oferă periilor un miros plăcut. Puful devine mai moale, iar peria își păstrează flexibilitatea. Amintește-ți că periile de bună calitate, în cea mai bună stare, sunt pe jumătate responsabile pentru succesul unui machiaj grozav.

4. Asigură-te că crema ta facială și primerul de machiaj au o bază

Cosmetica trebuie să se potrivească atât tipului tău de piele cât și machiajului de zi cu zi. De exemplu, crema, primerul și fondul de ten trebuie să aibă o bază, fie apă sau ulei. Uleiul nu reacționează bine cu apa, știm asta din lecțiile de chimie. Este important să cunoști această regulă atunci când faci machiajul. Fondul de ten fluid (apă) nu va rămâne peste o cremă foarte grea (ulei).

Citește și:   9 modalități prin care poți folosi mierea în tratamentele de frumusețe

Este ușor să cunoști baza produsului: cremele pe bază de apă se dizolvă în apă și pe bază de ulei lasă la suprafață o urmă de ulei.

5. Acoperă corect cearcănele

În cazul în care pungile de sub ochi sunt una dintre problemele tale principale, concentrează-te pe iluminarea acestei zone. Achiziționează un concealer cu câteva nuanțe mai deschis decât tonul pielii și aplică-l sub ochi. Aplică corectorul într-o formă de triunghi pentru cele mai bune rezultate, de la colțul interior al ochiului la cel exterior și apoi la aripile nasului.

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.