Warning: Creating default object from empty value in /home/andreeabanica/public_html/wp-content/themes/voice/include/options/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
5 tipuri de coafuri pentru orice tip de păr – Andreea Bănică

5 tipuri de coafuri pentru orice tip de păr

Ca să ne aranjăm părul pierdem multe minute prețioase dimineața (și uneori ne și enervăm foarte tare). Există însă o alternativă destul de simplă – tunde-te astfel încât să fie nevoie doar să-ți piepteni părul înainte de a ieși pe ușă.

Iată câteva tunsori de lungimi diferite care vor arăta întotdeauan foarte șic:

1. Părul lung și drept


Părul lung, drept, strălucitor și bine pieptănat este șic și nu mai are nevoie de alte artificii. Un mic accesoriu, precum un breton alungit, poate evidenția o față ovală.

2. Părul lung și ondulat


Dacă nu ai părul perfect drept te poți tunde în scări. Părul tău nu va fi prea lung și va avea un volum natural, fiind astfel splendid.

3. Părul de lungime medie


Părul care pare neîngrijit devine din ce în ce mai popular. Acest stil este potrivit și pentru cele cu părul subțire, deoarece îi adaugă mai mult volum și densitate. Cele care au o astfel de tunsoare vor fi potrivite să apară pe coperta revistelor de modă. Ai putea purta și un breton asimetric.

Citește și:   7 GREȘELI care afectează PĂRUL

4. Părul scurt și drept


Dacă e alungit spre bărbie, bobul va oferi volum părului fără să ai nevoie de vreun produs de styling. Această tunsoare îți oferă o imagine foarte feminină, deoarece îți lasă gâtul la vedere și se potrivește oricui, indiferent de vârstă.

5. Părul foarte scurt


Tunsoarea pixie este un mic miracol pentru orice tip de păr, deoarece nu are nevoie de prea multă atenție sau îngrijiri speciale.

Orice tunsoare ai alege, dacă vrei să ai un păr frumos și sănătos în mod natural, e nevoie să fii atentă la anumite aspecte:

1. Dieta

Proteinele îți întăresc părul și îl ajută să crească, așa că dieta ta ar trebui să cuprindă carne slabă și produse lactate. Acizii grași omega 3 te ajută să ai un scalp sănătos – include în alimentația ta și semințe, ouă, pește.

2. Chimicalele

Părul și scalpul nostru vine mereu în contact cu chimicalele – prezente în șampon, balsam sau alte produse. Pentru a evita acest lucru, încearcă să folosești produse organice sau naturale de îngrijire a părului sau pregătește-ți unele acasă.

Citește și:   8 trucuri pentru coafuri ușor de realizat

3. Scalpul

Masajul delicat al scalpului este bun pentru circulația sanguină, stimulează foliculii de păr, reduce stresul și îmbunătățește claritatea mentală. Poți folosi ulei de cocos sau ulei de migdale.

4. Căldura

Deși există produse care pretind că îți protejează părul de căldură, cel mai bine ar fi să reduci temperatura dispozitivelor pentru aranjatul părului (precum foehnul, placa ondulatorul) și frecvența cu care le folosești.

5. Stresul

Stresul nu este numai ceva mental sau emoțional – se reflectă și în starea fizică. Dacă stresul îți afectează somnul și pofta de mâncare, hormonii eliberați s-ar putea să contribuie la îmbătrânirea prematură și, prin urmare, la pierderea părului.

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.