Warning: Creating default object from empty value in /home/andreeabanica/public_html/wp-content/themes/voice/include/options/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
5 tehnici de machiaj pe care ar trebui să le stăpânească orice femeie – Andreea Bănică

5 tehnici de machiaj pe care ar trebui să le stăpânească orice femeie

Există atâtea variante de machiaj al ochilor, încât e greu să alegi. Iată câteva tehnici de bază!

E bine știut faptul că atunci când te machiezi trebuie să alegi ce trăsătură vrei să evidențiezi. Dacă vrei să te axezi pe zona ochilor, există o mulțime de variante și trebuie să știi să o alegi pe cea care te avantajează.

1. Machiajul vertical

Această tehnică este potrivită pentru cele cu ochi înguști sau medii, fiindcă îi face să pară ma mari. Poți folosi acest truc atât ziua, cât și seara. Ca machiaj de zi, e bine să alegi nuanțe ale unei singure culori. Dacă seara vrei un look deosebit, experimentează cu niște colori contrastante. Doar ține minte o regulă simplă: nuanța cea mai închisă de fard ar trebui aplicată în colțul exterior al ochilor.

2. Machiaj orizontal

Această metodă e un dar de la Dumnezeu pentru femeile cu ochi rotunzi și proeminenți. Fardul de pleoape aplicat orizontal face ochii să pară mai lungi, aproape migdalați. Poți folosi un creion sau un dermatograf lichid pentru a contura linia genelor.

Citește și:   7 tipuri de MACHIAJ pe care bărbații le URĂSC

3. Machiajul clasic

Fardul de pleoape se aplică atât orizontal, cât și vertical, cu nuanțe ale unei singure culori, de obicei.

4. Machiajul cu dermatograf

Acesta poate corecta aproape orice formă a ochilor. În funcție de trăsăturile feței, conturează linia genelor superioare sau inferioare și aplică fardul de pleoape cu atenție. Peria ar trebui să fie rigidă, plată, solidă.

5. Smokey eyes

Fii foarte atentă la crearea unei tranziții fine de la o nuanță la alta. Acest machiaj poate fi purtat atât ziua, cât și seara. Pentru seară e recomandat să alegi nuanțe calde. Dacă vrei un machiaj smokey dramatic, ar fi bine să folosești un ruj într-o nuanță neutră.

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.