Warning: Creating default object from empty value in /home/andreeabanica/public_html/wp-content/themes/voice/include/options/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
5 REGULI de care să ții cont atunci când te machiezi – Andreea Bănică

5 REGULI de care să ții cont atunci când te machiezi

Un machiaj frumos și care să te pună în valoare este foarte simplu de realizat, însă trebuie să urmezi câteva reguli simple. Nu trebuie să exagerezi sau să depui prea mult efort în realizarea machiajului, însă dacă vei urma aceste sfaturi vei fi foarte mulțumită de rezultatul final.

1. Alege cu atenție nunanța de fond de ten

Una dintre cele mai întâlnite greșeli pe care le fac femeile atunci când se machiază este aplicarea unui fond de ten care nu li se potrivește. Nici nu contează dacă e mai deschis sau mai închis decât ceea ce ți-ar trebui. În ambele cazuri este la fel de greșit. Asigură-te că testezi fondul de ten înainte să-l achiziționezi, dar nu-l testa niciodată pe mână! Cel mai bine este să încerci fondul de ten pe gât sau linia maxilarului, în lumină naturală.

2. Conturează cu grijă sprâncenele

Sprâncenele pot schimba total fizionomia și de aceea nu ar trebui să le neglijezi. Încearcă să le pensezi astfel încât rezultatul final să fie foarte natural. Conturează-le subtil cu un creion într-o nunață foarte apropiată de cea a părului tău și umple cu grijă golurile. Pentru a le fixa, alege un gel transparent special pentru asta sau pulverizează puțin fixativ pe o periuță curată și periază-le.

3. Estompează umbrele

Fie că e vorba de bronzer, iluminator ori banalul fard de ochi, fața ta ar trebui să fie în perfectă armonie atunci când termini machajul, fără urme de dungi. După ce ai trasat liniile care-ți evidențiază trăsăturile, asigură-te că le estompezi bine cu o pensulă de blending.

4. Fixează machiajul cu pudră

Pudra are rol de fixare, nu doar de acoperire. În momentul în care ț-ai terminat machiajul, stratul de pudră se va asigura că fondul tău de ten nu va migra și nu se va strânge în pliuri. În cazul în care nu vrei să îți încarci foart mult tenul, alege o pudră translucidă.

5. Accentuează-ți privirea

Dacă vrei să arăți mai odihnită și mai plină de viață, liniază-ți linia apei cu un creion dermatograf alb sau nude. Acesta va da aparența de ochi mai mari și mai vii.

Citește și:   8 greșeli de machiaj pe care trebuie să înveți să le eviți în 2018

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.