Warning: Creating default object from empty value in /home/andreeabanica/public_html/wp-content/themes/voice/include/options/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
5 probleme interne care îți afectează tenul – Andreea Bănică

5 probleme interne care îți afectează tenul

Ai probleme cu tenul? Află ce spun petele de pe fața ta despre sănătatea interioară!

Doctorii chinezi consideră chipul o fereastră a sănătății. Pielea noastră reacționează la orice schimbare sau la orice nu merge bine în corp, trimițând semnale sub formă de coșuri, spre exemplu.

Iată la ce ar trebui să fii atentă dacă îți apar iritații pe față:

1.Frunte și sprâncene
Iritațiile de pe frunte sau de deasupra sprâncenelor indică probabil probleme gastrointestinale. Încearcă să modifici situația eliminând grăsimile și cartofii prăjiți din dietă, dar și reducând consumul de alcool.

2. Nas
Coșurile de pe nas trimit la probleme ale sistemului cardiovascular, cauzate în principal de stres. Încearcă să ai un stil de viață activ, relaxează-te mai des și dormi bine.

3. Urechi
Conform doctorilor chinezi, pielea de pe urechi e legată de funcționarea rinichilor și a sistemului urinar. Dacă ai coșuri pe urechi, redu mai întâi consumul de sare și cafea și începe să bei mai multă apă.

3. Obrajii
Obrajii reflectă activitatea plămânilor. Coșiurile de aici pot indica probleme cu sistemul respirator sau pot fi cauzați de alergii. Iritațiile de pe partea inferioară a obrajilor pot indica probleme cu dinții. Fii atentă la sistemul resspirator. Plimbă-te mai mult, respiră aer proaspăt, renunță la fumat. Fii mai atentă și la igiena orală. Mănâncă mai puține dulciuri și nu bea sucuri dulci.

Citește și:   10 trucuri pe care toate femeile vor să le știe

4. Buze
Problemele dermatologice din jurul gurii pot fi un semnal al unor probleme digetive. Încearcă să nu consumi deloc fastfood. Include în dietă cât mai multe alimente bogate în fibre – fructe și legume.

5. Bărbia
Iritațiile din această zonă atrag atenția asupra sistemului reproductiv. Poți avea probleme hormonale. Dacă îți apar coșuri doar o dată, nu e grav, usucă-le cu loțiune sau unguent cu zinc. Dacă iritația e permanentă, cel mai bine ar fi să mergi la doctor.

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.